Strona główna Działy Zdrowie Kontenery PCK?

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sugarfree
    Członek

Czy ktos moze sie orientuje czy sa gdzies w Leeds takie kontenery jak w Polsce PCK na niepotrzebne ciuchy etc? … Moze sa jakies organizacje "spoleczne" gdzie mozna takie rzeczy przekazac… dzieki z gory za pomoc:)

HardcoR
    Participant

Zanieś do Charity Shop (na każdej dzielnicy jest ich kilka) – przyjmą z otwartymi rękoma 🙂

sugarfree
    Członek

rzeczywiscie, nie pomyslalam:) dzieki!

slanting_eye
    Członek

jak masz wiecej rzeczy lub nie masz auta do przewiezienia ,zadzwon do charity shop i oni odbiora to od ciebie

Pabloo
    Członek

czesto dostaje worki z napisem: 'tu wloz niepotrzebne ubrania i wystaw przed dom we wtorek’ – to jesli nie chce Ci sie isc do sklepu.

ela1981
    Participant

czasem szkoly zbieraja ubrania a potem zmieniaja na punkty z ktorych maja kompy dla dzieci itp…
    ja osobiscie widzialam tylko jeden taki kontener na ubrania w uk (a moze tylko jeden zwrocil moja uwage)

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

ja osobiscie widzialam tylko jeden taki kontener na ubrania w uk (a moze tylko jeden zwrocil moja uwage)

ja widzialem tylko worek na buty w jakims sklepie z butami

a na ulicy to chyba nic

cyklop
    Participant

to chyba byl worek z twoimi butami ,juniorki na zmiane do szkoly wieczorowej haaaa 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.