Strona główna Działy Erystyka Czy można się dorobić z uczciwej pracy i takie tam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

z uczciwej pracy sie jeszcze nikt nie dorobil czy to bedzie padac na twarz ,czy tez nie 😛 😛 😛 😛

Powiem tak: G***o Prawda.

cyklop
    Participant

powiem g….sie znasz 😀

julka
    Participant

cyklop: sluchaj no, nie kazdy ma jak ty i musi nieuczciwie sie dorabiac, zeby sie dorobic.
    Ludzie potrafia ciezka, uczciwa praca dorobic sie wielu rzeczy – jesli sie jeszcze z tym nie spotkales – przykro mi bardzo.
    Nie oceniaj wszystkich swoja miarka, bo sie przeliczysz a na zyciu przejedziesz bardzo…

cyklop
    Participant

mozesz sie dorobic tylko garba a na przejezdzaniu sie to ty sie chyba raczej nie znasz,a moze sie myle? 😀 ,spotkalas kiedys w zyciu milionera co zaczal pracowac w fabryce ,potem gral na gieldzie i bez oszustw dorobil sie uczciwie?,bo ja jeszcze nie a tobie polecam garba,ponoc wystepuje po 60 godzinach pracy w tygodniu i overach ,good luck 😀 😀 😀 😀

julka
    Participant

Cyklop. Mam bardzo dobre krzeslo w pracy, wiec siedzac przed kompem 35 godzin tygodniowo sie garba raczej nie nabawie.

Znam ludzi, ktorzy dorobili sie uczciwa praca. Nie chcesz – to mi nie wierz.
    Tylko nie zgrywaj sie na mega doroslego, ktory ma wielkie doswiadczenie i wie o zyciu wiecej niz ja. Swoje w zyciu przezylam i nie wciskaj mi kitu, ze bogacze sa zawsze nieuczciwi…

cyklop
    Participant

tez troszke sie przewinelo swiata przed oczami i moze jestem jakis niefartowny ,ale tych ktorych znam to nie moge zaliczyc do swiata ludzi uczciwych ,moze to tylko zludzenie??? ❓ 💡

rollingstone
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    julka wrote:

Cyklop. Mam bardzo dobre krzeslo w pracy, wiec siedzac przed kompem 35 godzin tygodniowo sie garba raczej nie nabawie.

Znam ludzi, ktorzy dorobili sie uczciwa praca. Nie chcesz – to mi nie wierz.
    Tylko nie zgrywaj sie na mega doroslego, ktory ma wielkie doswiadczenie i wie o zyciu wiecej niz ja. Swoje w zyciu przezylam i nie wciskaj mi kitu, ze bogacze sa zawsze nieuczciwi…

Julka nie przejmuj sie tym co cyklop pisze. To typowe twierdzenia tych, ktorym zyla wychodzi na widok tych co maja wiecej – 'maja wiecej bo na pewno albo ktos im pomogl albo kombinowali/nakradli’.

cyklop
    Participant

ty rolling juz wiesz lepiej ,komu zyla wychodzi ,moze tobie wychodzi ale na pewno gdzie indziej niz na czole,nawet nie wiesz kto i co a mielesz 3 po 3,jesli o mnie chodzi to nikomu nie zaluje co najwyzej zal mi tylko ciebie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

slanting_eye
    Członek

cyklop wrote:

tez troszke sie przewinelo swiata przed oczami i moze jestem jakis niefartowny ,ale tych ktorych znam to nie moge zaliczyc do swiata ludzi uczciwych ,moze to tylko zludzenie??? ❓ 💡

ciagnie swoj do swojego

cyklop
    Participant

swoj do swego ?to czemu ty jeszcze w swojej pracy na dziale z kolegami nie jestes co?moze ktos ci pomoze ,ale raczej na nozki tylko 😀 😀 😀 😀

slanting_eye
    Członek

cyklop wrote:

swoj do swego ?to czemu ty jeszcze w swojej pracy na dziale z kolegami nie jestes co?moze ktos ci pomoze ,ale raczej na nozki tylko 😀 😀 😀 😀

ale ja juz nie pracuje w psychiatryku

DOTARLO

cyklop
    Participant

a co juz na sali ?z dostepem do neta? 😀

julka
    Participant

cyklop wrote:

To z kim idla kogo pracujesz nie ma znaczenia.
    W pracy (uczciwej) mozna byc jedynie dla pieniedzy i rozwoju swojej kariery. Nie idziesz chyba do pracy ze wzgledu na ludzi.

Pracujac w szpitalu psychiatrycznym masz po prostu specyficznych klientow, ktorymi sa osoby chore umyslowo.

Cyklopie – radze sie zastanowic z piec razy zanim bedziesz chcial cos napisac, bo nikt nie bedzie bral na powaznie ani Ciebie ani twoih wypowiedzi…

Indra
    Participant

julka wrote:

Cyklopie – radze sie zastanowic z piec razy zanim bedziesz chcial cos napisac, bo nikt nie bedzie bral na powaznie ani Ciebie ani twoih wypowiedzi…

A to jeszcze ktos te wypowiedzi jak i ich ich autora bierze na powaznie? 😉

julka
    Participant

Indra wrote:

julka wrote:

A to jeszcze ktos te wypowiedzi jak i ich ich autora bierze na powaznie? ;-)[/quote]
    Szczerze mowiac – to nie sadze…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.