Strona główna Działy Hobby Skipton -Polska noc nie tylko dla polaków

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek
    B.i.z.o.n
    Participant

Szło by się wybrać tylko nie wiem jak z huddersfieldu tam dotrzeć chyba przez bradford trzeba naginać jest ktoś zorientowany?

julka
    Participant

Pociagiem z dworca glownego w Leeds bezposrednio do Skipton (bez jechania przez bradford). Zakladam, ze nie chcesz tam przyjechac samochodem, bo przeciez imprezka jest zakrapiana…

end2005
    Participant

i po co tam jechac kazdy zna polskie imprezy w UK i to jescze zakrapiane i wie jak najczesciej sie koncza :/:/ tak jak kiedys ktos napisal ze Polska wies jest wszedzie i nic sie nie da z tym zrobic

B.i.z.o.n
    Participant

Jeszcze nigdy nie byłem tutaj na "publicznej" polskiej zakrapianej imprezie także jestem ciekaw jak jest. Co do dojazdu to nie posiadam prawa jazdy dlatego jak ewentualnie postanowie się tam wybrać to skorzystam z pociągu.

maciekf
    Participant

Mam doświadczenie z poprzedniej imprezy, jedno jest pewne jeżeli lubicie klubowe klimaty to śmiało. Każdemu innemu odradzam – muzyka na jedno kopyto (niestety brak polskich akcentów albo jakichkolwiek), drinki to polski browar i żubrówka z sokiem jabłkowym (broń Boże zamówić używając nazwy własnej). Najlepiej bawiącą się osobą był oczywiście …DJ (typowe dla szkolnych imprez, przynajmniej u mnie tak było 😀 )

Mieliśmy wrażenie, że to tylko kiepski chwyt na ściągnięcie jakichś klientów bo miejsce wśród miejscowych uchodzi za kichę.

A i jeszcze przed imprezą pub obok serwował polskiego kurczaka pieczonego (pewnie z tesco – tyle wspólnego) z jakimś tam wkładem, żurek i ……… żubrówkę z sokiem jabłkowym.

Mam nieodparte wrażenie, iż polscy pracownicy chcą pokazać swój potencjał (co jest ok) ale dali trochę ciała. Ja tam bym ognicho zrobił (tylko H&S reg jak zwykle wejdą w drogę)

cyklop
    Participant

no to trzeba ognico zrobic i tyle ,wystarczy poprosic fate on lubi sie zajmowac takimi imprezami i cos nam skoluje moze ????//ale to juz nie do mnie pytanie,choc kto wieczy sie nie obrazil na forumowiczow za umieszczenie go na jednej liscie tuz za mna w wyscigu po buraczane trofeum 😆 😆 😆

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    maciekf wrote:

Mam doświadczenie z poprzedniej imprezy, jedno jest pewne jeżeli lubicie klubowe klimaty to śmiało. Każdemu innemu odradzam – muzyka na jedno kopyto (niestety brak polskich akcentów albo jakichkolwiek), drinki to polski browar i żubrówka z sokiem jabłkowym (broń Boże zamówić używając nazwy własnej). Najlepiej bawiącą się osobą był oczywiście …DJ (typowe dla szkolnych imprez, przynajmniej u mnie tak było 😀 )

Mieliśmy wrażenie, że to tylko kiepski chwyt na ściągnięcie jakichś klientów bo miejsce wśród miejscowych uchodzi za kichę.

A i jeszcze przed imprezą pub obok serwował polskiego kurczaka pieczonego (pewnie z tesco – tyle wspólnego) z jakimś tam wkładem, żurek i ……… żubrówkę z sokiem jabłkowym.

Mam nieodparte wrażenie, iż polscy pracownicy chcą pokazać swój potencjał (co jest ok) ale dali trochę ciała. Ja tam bym ognicho zrobił (tylko H&S reg jak zwykle wejdą w drogę)

Co do Rooder, to nie bylam tam jeszcze, ale w Randesveus (ten sam budynek, ta sama firma) bylam na Christmas Party i zabawa byla spoko.
    Na inne tematyczne wieczory w Rooder anglicy wala drzwiami i oknami, wiec cos mi sie wydaje ze nie masz racji mowiac ze miejsce uchodzi za kiche…

Anonim
    Gość

Z Bradford do Skipton: pociąg z dworca Forster Square, 1 peron, Abfahrt co 30 minut 😉
    Ja nie ljublju takich imprez. Ja się na takich imprezach czuję hmmm… obco :roll:A techno to zUo! Pop, house, RnB itp to też zło :P. Rap to zło, HH to zło, Disco Polo to zło… 😯 Boshhh…

cyklop
    Participant

dora to czego ty sluchasz classic?? 😀 😀 😀

Anonim
    Gość

Nie 😀

A tego słucham, ze 17 lat już i nie mogę się nacieszyć hehe 😉
    http://youtube.com/watch?v=L4Vr0zlZIW8
    http://youtube.com/watch?v=VqXOztl8Lhg

cyklop
    Participant

spoko luz ,tez poslucham 😀 😀 😯 😯

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.