Strona główna › Działy › Erystyka › OBIECANY KONKURS
Mialem tego nie robic bo liczylem na opamietanie co niektorych. Zawiodlem sie, wiec oglaszam KONKURS NA NACZELNEGO BURAKA FORUMOWEGO.
Zgodnie z zapowiedzia, nagroda jest DWA FUNTY (1kg) BURAKOW CUKROWYCH.
Nicki kandydatow w porzadku alfabetycznym.
tak jak wspominałem wcześniej NACZELNYM BURAKIEM FORUM według mnie powinien zostać 7sisters (liczę na rewanż) za to ze wpadł na tak genialny pomysł!
A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
julka myślałem ze jesteś zawiedziona ze nie ma żadnej kobiety i nie można wybrać buraczki 😀 toż to jawna dyskryminacja kobiet ze strony forumowego…admina.
Kobiety nie wypowiadaja sie na tym forum w buraczany sposob. jedyna kobieta, ktora ewentualnie przyszlaby mi na mysl jestem ja, ale ciesze sie, ze nie ma mnie na liscie…
a co to znaczy buraczany sposób? możesz zdefiniować na swoim przykładzie skoro ewentualnie twoja osoba przychodzi ci do głowy 😀
A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
Bylo typowac kandydatow… 😉
julka wrote:A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
Bylo typowac kandydatow… :wink:[/quote]
Kandydaci sa calkiem spoko.
Wyniki z tych kandydatow wydaja mi sie dziwne…
a co to znaczy buraczany sposób? możesz zdefiniować na swoim przykładzie skoro ewentualnie twoja osoba przychodzi ci do głowy 😀
Chodzi o to, ze niektorzy szukaja specjalnie zaczepki i lubia sie klocic. A mnie latwo sprowokowac, wiec tez czesto sie kloce, ale nie bedziemy chyba z tego watku robic offtopu odnosnie psychoanalizy mojej osoby?? 😉
tak jak wspominałem wcześniej NACZELNYM BURAKIEM FORUM według mnie powinien zostać 7sisters (liczę na rewanż) za to ze wpadł na tak genialny pomysł!
Niestety, jako organizator konkursu nie moge brac udzialu w glosowaniu 🙁
Najpierw powinna byc ankieta wsrod najaktywniejszych zeby wylonic z 5 osob z najlepszymi wynikami i glosowac na ostro:P
7sisters wrote:julka wrote:A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
Wyniki z tych kandydatow wydaja mi sie dziwne…[/quote]
wojtiego bys widziala na szczycie, przyznaj sie.. 😉
julka wrote:7sisters wrote:julka wrote:A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
wojtiego bys widziala na szczycie, przyznaj sie.. ;)[/quote]
Chociaz pewnie bardzo by mu to schlebialo, to musze ze smutkiem przyznac, ze jest kandydat, ktory bije go na glowe swoim buractwem… 🙂
jackyl wrote:julka wrote:7sisters wrote:julka wrote:A ja jestem poki co zawiedziona wynikami…
wojtiego bys widziala na szczycie, przyznaj sie.. ;)[/quote]
Chociaz pewnie bardzo by mu to schlebialo, to musze ze smutkiem przyznac, ze jest kandydat, ktory bije go na glowe swoim buractwem… :)[/quote]
nawet niejeden.. 😀
ale nie bedziemy chyba z tego watku robic offtopu odnosnie psychoanalizy mojej osoby?? 😉
racja w końcu rośliny pastewne to nie moja specjalność 😈