Strona główna Działy Hyde Park ile na zapowiedzi

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    cyklop
    Participant

wtorek ,baba z biura i jeszcze moze w maju ? 😀 to juz by byl calkowity niefart 😀

slanting_eye
    Członek

grudzien

cyklop
    Participant

no to choc takie szczescie,bo inaczej by moglo byc krucho ,ale ja tam nie wierze w takie banialuki ma byc ok to bedzie i tyle

jarolew
    Participant

tez nie wierzymy w przesady i slub bierzemy w listopadzie 😉

cyklop
    Participant

powodzenia na nowej drodze zycia ,zycze ja i mam nadzieje,ze rowniez reszta forumowiczow 😀 😀 😀

dmosia
    Participant

Oczywiście, dołączam się do życzeń!!!

Bardzo wzruszają mnie śluby – szkoda, że mój własny mnie nie wzruszy! 🙁
    Czasem, nawet już po złożeniu papierów w kościele dzieją się dziiiiiiiiiwne rzeczy… 😥 😥 😥

The rest is silence!

A co do kwoty, chyba nie ma jakiegoś ustalonego cennika. Jeżeli zamawiam mszę w jakiejś intencji, daję kwotę adekwatną do swoich możliwości finansowych na dany moment i bywały to naprawdę symboliczne pieniądze; w najcięższych chwilach 20 zł. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby ksiądz powiedział, że za mało.

Kiedyś, podczas kolędy ksiądz w ogóle nie chciał pieniędzy, bo zorientował się, że zaczynam nowe życie i że od podstaw muszę je sobie zorganizować.

cyklop
    Participant

pieknie ujete ,zyciowe 😀

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.