Strona główna Działy Hyde Park ile na zapowiedzi

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jarolew
    Participant

Czy ktos wie ile sie daje na zapowiedzi w angielskim kosciele ❓ 😕
    Slub w Polsce

cyklop
    Participant

zapytaj xsie ksiedza ,tu chyba nie ma? 😀

jarolew
    Participant

Wlasne sie pytalismy ksiedza i zapowiedzi musza byc, tylko nie wiemy ile powinnismy wlozyc do koperty…..

cyklop
    Participant

najlepiej nic ,chyba ,ze jest cennik na takie uslugi ,nie ma ceny ,wiec darmo ,a jesli iles tam zaspiewa to powiedzcie,ze taniej wam ogloszenie w gazecie wyjdzie

Anonim
    Gość

W Kościele Zielonoświątkowym zapowiedzi są za darmo. Ślub jest za darmo. Pogrzeb za darmo. Modlitwa w intencji za darmo. Nic się nie wkłada do kopert. Bo to pastora służba, na którą się zdecydował! Ksiądz to nie zawód, to również służba. To po co chce kopertę? 😉 Ot, taka jego "służba" 🙄

rollingstone
    Członek

nie ma cennika uslug – daje sie co laska

cyklop
    Participant

na laske to klada laske 😀

rollingstone
    Członek

cyklop – tu chodzi o angielski 😀 kosciol

cyklop
    Participant

no w angielskim to jest raczej cennik ,ale na bank nie powiem 😀

end2005
    Participant

daro masz ogromna racie

rollingstone
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

no w angielskim to jest raczej cennik ,ale na bank nie powiem 😀

a ja na bank mowie ze [b:957be06697]nie ma[/b:957be06697] cennika – za zadne poslugi

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rollingstone wrote:

No moja koleżanka, w Polsce, spytała księdza, ile ma dać na zapowiedzi. Powiedział, że co łaska. I dodał, zazwyczaj, że dają po 500 zł 😆

rollingstone
    Członek

dora750 wrote:

rollingstone wrote:

No moja koleżanka, w Polsce, spytała księdza, ile ma dać na zapowiedzi. Powiedział, że co łaska. I dodał, zazwyczaj, że dają po 500 zł :lol:[/quote]

skoro pytala – to jej odpowiedzial….
    swoja droga dziwi mnie ze ludziom chodzacym do kosciola takie pytania w ogole do glowy przychodza

jarolew
    Participant

[quote:a86b757ace] No moja koleżanka, w Polsce, spytała księdza, ile ma dać na zapowiedzi. Powiedział, że co łaska. I dodał, zazwyczaj, że dają po 500 zł 😆 [/quote]

tyle to chyba za slub. A nam chodzi o zapowiedzi. Poniewaz tutaj bedziemy miec przygotowanie do slubu. W Polsce bedzie slub koscielny.
    W co laska nie wierze. Prosze o jakies potwierdzone informacje. 😕

rollingstone
    Członek

jarolew wrote:

[quote:4cff9a2432] No moja koleżanka, w Polsce, spytała księdza, ile ma dać na zapowiedzi. Powiedział, że co łaska. I dodał, zazwyczaj, że dają po 500 zł 😆

tyle to chyba za slub. A nam chodzi o zapowiedzi. Poniewaz tutaj bedziemy miec przygotowanie do slubu. W Polsce bedzie slub koscielny.
    W co laska nie wierze. Prosze o jakies potwierdzone informacje. :?[/quote]

Ale w co nie wierzysz? Nie wierzysz, ze nie ma cennika – zadzwon do kurii a nie tylek na forum zawracasz!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.