Strona główna Działy Hobby oddam slicznego kotka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    filipek
    Participant

ale czemu ma sluzyc ankieta?

cyklop
    Participant

ankieta jest po to by dowiedziec sie ilu ludzi bedzie zainteresowanych zajmowaniem sie kotkiem a i lu juz takiego ma? 😀 😯

lazana1
    Participant

ankieta nie sluzy do niczego…sorki

cyklop
    Participant

nie ma za co ,tylko bylismy ciekawi 😀 😀

julka
    Participant

Hej.
    Ja szukam kotka ostatnio. Mam juz jednego, wiec kicia mialaby towarzystwo. Jakie usposobienie ma kotek i ile juz miesiecy ma??

Anonim
    Gość

Ooo czyli są kociary na forum 😆 julka, co dwa koty to nie jeden 😉

julka
    Participant

Ja mysle, ze z wiekiem moge sie nawet upodobnic do Violi Villas 😉

lazana1
    Participant

jesli ktos jest zainteresowany podaje numer gg 7854079.
    kot jest chowany w domu,kot ma rok czasu…

lazana1
    Participant

oddam kotka w dobre rece za darmo,kot jest po szczepieniach,sama za niego zaplacilam 80 funtow.Nie jest to kot perski ale ma dluga siersc

Anonim
    Gość

No ja chetnie przygarne jakiegos kotka lub ściślej kotke – koniecznie polke i najlepiej z mojego regionu podbeskidzia 😆 😉

cyklop
    Participant

fidus nie wybrzydzaj lepiej bo ci tylko miseczka na mleczko zostanie 😀 😀 😀

Anonim
    Gość

hehe 8) no wiesz cyklop – mnie zazwyczaj nie interesują tzw. bułki po przecenie ,tylko konkretny pierwszy gatunek 😆 😆

cyklop
    Participant

ba mnie tez ,ale czasem juz sie czlek zaczyna wylamywac ,na bezrybiu i rak ryba? ❓ 😀 😀 😀 wielkie milosci na ogol odchodza w sina dallll…..

Anonim
    Gość

piekne słowa – naprawde ,ale mi teraz dales powod do malej refleksji,zwlaszcza ze juz nie mam 18lat i cos wiem o wielkich milosciach ktore odeszly w sina dal 🙂

cyklop
    Participant

zapodane do rozmyslu,choc ta chwila juz minela,wciaz te mysli powracaja co by bylo gdyby …..lecz odpowiedzi juz nie uzyskasz ,czas mija ,swiat sie kreci ,czas nowosc zapodac ,haaa koniec marazmu ,do reality show powrocic czas… 😀 🙄 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.