Strona główna Działy Erystyka Polki na wakacjach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

Lecialem ostatnio samolotem na wakacje, i ciezko to nazwac "podsluchalem" rozmowe polek ktore siedzialy za mna (ciezko bo darly ryja na caly samolot) i uslyszalem ich rozmowe na temat wakacji na ktore sie wybieraly. Wygladalo to tak:
    – kor.. ja pier… jak ja kor.. boje latac sie samolotem.
    – co sie wydierasz kor.. przecierz kor.. nie zjeb…. sie na ziemie.
    – ta tylko tak pier… , o kor.. ale sie poru… na wakacjach.
    – no kor.. ja pierd… o kor.. zapomialam zabrac gumek.
    – o kor.. to h.. kor.. mam nadzieje ze daja tam gumki za darmo.
    – ta kor.. w anglii daja.
    – kor.. a ja juz chcialal sie pier… odrazu z kims w hotelu a tu h..
    – kor.. a za te wakacje to bedziesz mi kor oddawac po 100 co tydzien bo w piz.. kor.. nigdy nie odloze.
    – dobra kor.. nie przypominaj mi bo kor.. jak pomysle ze kor.. za tydzien do fabryki to korwa az mi sie je… nie chce.
    – kor.. hu.. kor…

te wrzaski umilaly mi podroz prze okolo 2,5 godziny lotu ale co tam:

POZDROWIENIA DLA POLEK Z FABRYKI !!!!! HEJ KOR.. JA PIER… MAM KOR.. NADZIEJE ZE SIE OBRU…. NA CALEGO KOR..

Gundis
    Participant

Sympatyczne dziewczeta…coraz wiecej tu takich przyjezdza

slanting_eye
    Członek

no naprawde fajne dziewczyny ciekawe czy sie na forum udzielaja?

🙂 😀 😀 😀 🙂

rysiul
    Członek

po prostu brak slow 😯

Marta Klecz
    Członek

🙂

Trzeba bylo zwrocic uwage kolezankom polkom, albo przynajmniej dac im do zrozumienia ze sluchasz tego belkotu, ja gdybym byla na twoim miejscu, od razu bym im zaproponowala szybki numerek w toalecie…

Trzeba wychowywac mlodziez a nie…

kunegunda
    Participant

no wiesz taka kolezanke to chyba mozna widlami karmic bo nie wiem jak inni ale mam obrzydzenie do tego typu ludzi i jeszcze bym zwymiotowal a po co ??

Marta Klecz
    Członek

ale to nie po to by z nimi to robic tylko po to zeby im dac do zrozumienia ze sa …….. wlansie tym typem kobiet…

jakby ktoras chciala to bym przeprosila i powiedziala ze nie zrozumiala ironii…

Jedynie dobrze wychowany facet moze nauczyc dziewczyne jak sie nie nalezy zachowywac, bo wstyd jej sie zrobi….a to najbardziej boli przeciez

Aj wy to tylko o jednym

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

o kor.. ale sie poru… na wakacjach.
    — kor.. a ja juz chcialal sie pier… odrazu z kims w hotelu a tu h..

to narmalnie brzmi jak wakacje w zamknietym hotelu z sexservisem……
    ja tam pewnie bym tez zwrocila uwage……….
    rzygac sie chce na taki poziom wypowiedzi, szczegolnie u kobiety………

one man army
    Członek

obrzydliwe.
    zaorac!

cyklop
    Participant

dziewczyny ,nie wiedzialy,ze je ktokolwiek moze zrozumiec a swoja droga co to za wakacje byly? tzn?w jakim kraju,zeby przypadkiem sie juz nie spotkac 😀

100%polak
    Participant

A ja slyszalem:
    – mamy blizej i taniej k.. na lotnisko Stansted i lot tanszy ,ale wolimy jechac na Luton , bo je k.. znamy a na Stansted mozemy sie k.. zgubic i niezdazyc k.. na samolot.
    Te akurat zajmuja sie sprzataniem na czarno domków

P.S.
    I nie miales w samolocie dyktafonu telewiji Leeds.pl?

cyklop
    Participant

nie sadze by ta telewizja sie tym zajmowala 😀

Anonim
    Gość

Ale przynajmniej gumek używają 😈

7sisters
    Participant

Nie ma sie czym podniecac. Teraz ludziska tak mowia, zwlaszcza w dolnych rejonach klasy robotniczej (czyli jakies 95% populacji w PL). Zreszta kiedys nie mowili wcale lepiej tylko krepowali sie to robic publicznie. Telewizja zrobila swoje 😉

Przestalem juz na to zwracac uwage.

cyklop
    Participant

niestety nie ma juz klasy robotniczej jest tylko klasa srednia ,biedacy i bogacze,choc mowia,ze juz srednia tez zanika 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.