Strona główna Działy Hyde Park Niemcy – Polska 2-0

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Samuraj
    Członek

Nie moge w to uwierzyc, kolejny raz przegralismy z Niemcami,
    az zal du.. sciska !!!!
    Mimo iz ten mecz byl dla mnie najwazniejszy, to jednak dalej mam nadzieje, ze jeszcze pokazemy na co nas stac w kolejnych meczach!!!
    Alez ta przegrana boli 👿

Anonim
    Gość

No przynajmniej Robert Kubica zostaje nam na otarcie łez – z takich jak on Polska moze byc i jest dumna!!! nawet sie powaznie zastanawiam czy nie wybrac sie na kolejne grand prix F1 na tor silverstone pod Londynem – to musi byc cos widziec taka jazde na zywo. Przynajmiej po takim wyscigu slawni w calej Europie polscy kibole nie zdewastuja calego miasta jak to bedzie teraz mialo miejsce w niemczech 😆 Osobiscie wierzylem ze chciaz bedzie remis ,ale to taka sama loteria jak lotek 🙂 I jeszcze jedno – pomimo wszystko ze to Podolski wlepil te gole ,to wcale nie jestem na niego w kur…ny,a nawet szkoda mi goscia ze to jemu padlo strzelic te gole,bo juz czytalem na innych forach jak nasi polscy półgłówi wypisywali na niego …. – Poprostu taka robota 😳

cyklop
    Participant

to fakt ,nawet po pierwszej bramce wcale specjalnie sie nie cieszyl podolski ,nawet nie mial ucieszonej miny….co dziwne… 🙂

Anonim
    Gość

podobno miał nawet łzy w oczach.Ja bym sie tez nie cieszyl – jakby nie bylo jest polakiem i mimo ze gra dla Niemczórów to nie bylo mu lekko i pewnie wciaz nie jest.Szkoda mi goscia ,bo teraz jego nawet turystyczna wizyta w Polsce nie bedzie najlepszym pomysłem

acha 😆 😆 😆 widze ze jakis moderator juz wykasowal polowe jakze pikantnych postow jakie 10 minut temu byly powyzej – The eye of the Big brother dasn’t sleep 😆

cyklop
    Participant

wybral sport ,od nas chyba nikt mu nie proponowal gry w krajowej druzynie ? 🙂

fatamorgana
    Participant

Szkoda że owego moderatora (od kasowania) nie było dzisiaj na meczu w Sport Cafe.
    Banda polskich kiboli wszczęła rozróbę i kilka radiowozów musiało ich zbierać jak śmieci.
    Rzucanie w siebie szklankami, bijatyka (Poznań kontra Kraków zdaje się), czyli swołocz w najlepszym wydaniu. 👿
    Bramkarze patrzyli na nich jak na bydło. 👿

Wstyd i hańba.
    Powychodzili z tych swoich fabryk i pokazali co potrafią- co przywieźli z Polski.
    Do takich to bym się nigdy nie przyznawał, ze to moi rodacy.

cyklop
    Participant

niestety rodakow sie nie wybiera albo sie jest polakiem albo szmundakiem 😈

anka86
    Participant

nie bylo najgorzej… w koncu 2 bramki strzelil Polak hihi 😆
    a co do bojki… zenada
    jestem pod wrazeniem angielskiej policji, bo w ciagu minuty od razu przyjechaly 3 radiowozy. po prostu wow.. daleko naszym policjantom do takiej interwencji.

Anonim
    Gość

No zgodze sie z Tobą Fata – podobną popisówe zrobili dzis nasi na mojej dzielnicy : 5 zapitych naszych z pomalowanymi na biało czerwono,przeprostymi gębami mośków i z polskimi flagami przelazilo ulicami i ryczalo : Jeszce Polska nie zgineła itd. ludzie sie zatrzymywali -anglicy ,Pakistancy i tylko krecili głowami . Brak słow

Malgon
    Participant

Ja tam jestem zadowolona. Mamy przeciez swietnych graczy !!! Szkoda, tylko,ze grali w druzynie niemieckiej 😉 hahahah

Ale spojrzmy realnie – nie na nasze mozliwosci wygrana z taka druzyna.
    Niedokladne podania, gubia pilke i strzelaja na slepo z polowy boiska niemalze. Kazdy chce byc bohaterem, a gry zespolowej nie ma 🙄
    Obrona dala tak d… ,ze szkoda gadac. Drugiej bramki wcale by nie bylo gdybysmy sobie na nia sami nei zapracowali!

Niestety Niemcy wygrali zasluzenie!

p.s. Moj synek przebrany w spioszki bialo-czerwone z godlem, etc. dobrze zrobil,ze przespal caaaaaly mecz 😉

Marta Klecz
    Członek

zenada poprostu…. mam lzy w oczach na samo wspomnienie

Fakt ze Podolski nie skakal z zachwytu…. ale zeby tak po chamsku dwa gole… to juz lekka przesada… jakby mu jeden nie wystarczyl…

Lord_Macdeath
    Participant
    Bartolomeo
    Participant

: 5 zapitych naszych z pomalowanymi na biało czerwono,przeprostymi gębami mośków i z polskimi flagami przelazilo ulicami i ryczalo : Jeszce Polska nie zgineła itd. ludzie sie zatrzymywali -anglicy ,Pakistancy i tylko krecili głowami . Brak słow[/quote]

No i mam moralniaka…Wczoraj tez spiewalismy i dopingowalismy w Polskim Centrum na lekkim cyku.Mam nadzieje ze tylko moja gemba nie wygladala przeprosto. Generalnie to boli mnie leb.

end2005
    Participant

dobrze ze nie wybrale sie do tego sportu , cale szczescie

derailed
    Participant

Nie oszukujmy sie: polscy pilkarze graja jak ostatni szmaciarze. Co zreszta bylo widac. Podania czesciej dochodzily do nogi niemcow zamiast do polakow. Proste bledy i zero zgrania. Polska pilka kiedys byla dobra, dzisiaj nie jest nawet przecietna…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.