Strona główna Działy Erystyka UWAGA KONKURS

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant

Dzisiaj piatek, oglaszam wiec konkurs na

[b:5880c89b45]Naczelnego Buraka Forumowego[/b:5880c89b45]

Nagroda bedzie kilogram burakow cukrowych z dostawa pod wskazany adres.

Konkurs jest dwustopniowy. W eliminacjach wezmie udzial 5 kandydatow ktorych zglosi najwieksza liczba forumowiczow. Prosze o przysylanie kandydatur na moje priva.

Eliminacje trwaja tydzien a w kolejny piatek ukaze sie ankieta z nickami finalistow.

Uwagi koncowe: Kazdy moze zglosic tylko jednego kandydata. Zgloszenia sa tajne. Brane beda pod uwage tylko zgloszenia pochodzace od uzytkownikow zarejestrowanych przed dniem ogloszenia konkursu.

slanting_eye
    Członek

ja juz mam swojego kandydata:)

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

ja juz mam swojego kandydata:)

ja w sumie tez…

ciekawe czy to ten sam 😉

scarface
    Członek

a ja juz wytypowalem zwyciezce!

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    scarface wrote:

a ja juz wytypowalem zwyciezce!

kto?????????????????????????????????????????????????????????????????

derailed
    Participant

Teraz to dopiero beda kwasy na forum…

A 7sisers bedzie mial wglad do teczek i kto kim gardzi na forum… 😉

Sprytnie… 😆

slanting_eye
    Członek

derailed wrote:

Teraz to dopiero beda kwasy na forum…

A 7sisers bedzie mial wglad do teczek i kto kim gardzi na forum… 😉

Sprytnie… 😆

haki zbiera 🙂

7sisters
    Participant

Podejrzliwosc godna oficera Lubianki. 😉 Tak jakby nie mozna bylo wywnioskowac tego z samego forum 😀

Keep it coming!!!

scarface
    Członek

Panowie proponuje isc za ciosem i skoro mamy buraka to wybrac tez najwieksza CWIKłE na forum.
    Macie jakies typy panowie ?

derailed
    Participant

Ja bym proponowal konkurs na najbardziej wartosciowego forumowicza. Jest tu taka osoba korej sie nalezy uznanie…

jackyl
    Participant

a ja proponuje konkurs na najlglupszy konkurs na forum.. 😉

efkolaia
    Participant

ale to chyba pierwszy konkurs wiec nie ma więcej kandydatów wiec było by to chyba zbyt jednoznaczne 😛
    zaczynam myśleć nad kandydatem 8)

jackyl
    Participant

hm, pierwszy od dluzszego czasu, ale kiedys bywaly.. 😛

i nie wiem jak patrzysz, ale ja tu widze 3 propozycje konkursow, a lacznie z moja, to mamy juz 4.. 😀

derailed
    Participant

Moze konkurs na Miss forum 😆

7sisters
    Participant

jackyl wrote:

lacznie z moja, to mamy juz 4.. 😀

Chcialbym zauwazyc ze pomysl konkursu na najglupszy konkurs jest nieco nieuczciwy.

Mozna sie spodziewac ze osoby uwazajace konkurs na najglupszy konkurs za najglupszy konkurs nie beda chcialy brac w nim udzialu, skoro uwazaja go za najglupszy. Przez to konkurs na najglupszy konkurs zyskuje fory wobec innych konkursow w konkursie na najglupszy konkurs.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.