Strona główna Działy Hobby Kapela Podworkowa

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Adrianos
    Participant

witam hobbistow muzyki po dlugiej niedyspozycji wznawiam chec zlozenia kapelki gatunek muzyki,hmm? ciezko okreslic mysle ze cos z pogranicza rocku, ja gram na gitarze a reszte sie jakos skleci pytanie czy polakom w uk bedzie sie chcialo ?he he chetni pisywac z krotkim opisem na czym graja co chca grac itd,itp. moj mail : fender78adi@yahoo.pl

kamilstir
    Participant

oczywiscie ze sa! pisze sie na bas lub wioselko.

jackyl
    Participant

a ja na menago sie pisze!

ela1981
    Participant

a ja na ruchoma dekoracje ~ cos w stylu Jozka z Bagien 😆

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

a ja na ruchoma dekoracje ~ cos w stylu Jozka z Bagien 😆

… w duecie ze mna
    a poza tym moge wykonac fotki na pierwsza plyte 🙂

Baggins
    Participant

ja dosc dobrze spiewam z playbacku

Indra
    Participant

Ja moge robic chorki 😉

Adrianos
    Participant

No dzieki wielkie !! widze ze duzo jest ludzi ktorzy biora sprawy na powaznie jezeli ktos nie ma z moim pierwszym postem nic wspolnego prosze sobie pisac gdzie indziej te duperele i zostawic miejsce dla tych ktorzy naprawde maja cos wspolnego z muzyka dziekuje

Malgon
    Participant

a reggae grasz? 🙂
    to mialabym basiste dla ciebie …

Adrianos
    Participant

nie nie gram tego rodzaju muzyki gdyz nie czuje jej wole cos bardziej zywszego i z energia .

julka
    Participant

A mi sie wydawalo, ze reagge jednak ma energie i jest calkiem zywe…

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    julka wrote:

A mi sie wydawalo, ze reagge jednak ma energie i jest calkiem zywe…

🙄 ja tak samo … i szczerze nie wiem co moze miec bardziej pozytywna energie 🙂

kolega ostrego rocka przypadkiem gra ??

Adrianos
    Participant

zalezy co ma pani na mysli ostry rock ? ale lubie ostro pograc a czasami co spokojnego to zalezy od nastroju mozna powiedziec ze sie staram cos tam wymyslac dla ucha ale o mocnym przekazie do sluchacza 🙂

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.