Strona główna Działy Hyde Park ja bym nie oddal

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant

Stary Rabe uczy syna:

– Mojsze, jak ty znajdziesz na ulicy sto rubli to co ty zrobisz?

– Tate, ja sobie te sto rubli wezme!

– Glupis! – laja go Rabe – Jak ty znajdziesz na ulicy sto rubli, to ty je zaniesiesz na komisariat. Wszyscy wtedy powiedza ze Mojsze Rosenbaum to uczciwy i porzadny czlowiek!

– A teraz, Mojsze,- ciagnie dalej Rabe- co ty zrobisz jak ty znajdziesz na ulicy walizek dolarow?

– Noo, ja ten walizek zaniose na komisariat? – odpowiada niepewnie Mojsze

– Durnys jak podeszwa! -zlosci sie Rabe

– No, ale Tate, sami mowiliscie ze powiedza ze ja porzadny!…

– Glupis! Jak ty bedziesz mial walizek dolarow to co tobie po tym co ludzie gadaja???

bloodlette
    Participant
    ”Fido wrote:

Czy mozecie w te Wasze komentarze wniesc troche wiecej luzu?

Jak sobie wyobraze szczesliwego znalazce w betonowych bucikach z sycylijskim krawatem na dnie jakiejs rzeki to od sie rozluzniam 😉

Anonim
    Gość

Nie wykluczone ,ze by tak było – przynajmniej aniołki w niebie powiedzielibymi : no przynajmniej koleś miałeś jaja a to ze ci nie wyszło to juz taki mały peszek 😉 Ale po tym co napisane jest przez Was powyżej ciekawi mnie jakim rodzajem kupki narobilibyście w portki na samą mysl o jakimś numerze z taką forsą 😆 😆 😆 😉

Anonim
    Gość

żadną. ja nie oddałbym nawet funta wiec nikt o niczym by nie wiedział 😛

cyklop
    Participant

to tylko pieniadze tez mozna wydac i to wcale nie wolno ,wakacje ,baleciki ,pare miesiecy i po kasie 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bloodlette
    Participant
    ”Fido wrote:

Nie wykluczone ,ze by tak było – przynajmniej aniołki w niebie powiedzielibymi : no przynajmniej koleś miałeś jaja a to ze ci nie wyszło to juz taki mały peszek 😉 Ale po tym co napisane jest przez Was powyżej ciekawi mnie jakim rodzajem kupki narobilibyście w portki na samą mysl o jakimś numerze z taką forsą 😆 😆 😆 😉

A Ty sobie przypisujesz jakies superluzactwo i superspryt, bo bys osmielil sie sobie przywlaszczyc znaleziona przypadkiem kase! Tez mi cos, rzeczywiscie podziwu godny numer! 😀 Moze rzeczywiscie Twoje akurat ego by uroslo, ale zeby aniolkom zaimponowac chyba czegos wiecej potrzeba, wydaje mi sie 😉

cyklop
    Participant

chociazby oddac dla dzieci pieniadze znalezione ,to moze by i zaimponowalo aniolkom? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bloodlette
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

chociazby oddac dla dzieci pieniadze znalezione ,to moze by i zaimponowalo aniolkom? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Nie wiem, nie znam sie, generalnie imponowanie aniolkom nie jest moim zyciowym celem 😉 Niech sie Fido wypowie 😉

Anonim
    Gość

Oki smoki:)) to taka moja mała puenta do tematu,bo zaraz bedzie na milanosie nowy odcinek Włatców móch i jakoś wole humor w ich wydaniu niz jego brak w Waszych postach. No moze bym i wylądował np. w Tamizie z betonowymi bucikami i przewietrzoną jakims nozem nerką lub nawet z jej brakiem 😆 a jezeli chodzi o aniołków to bił bym sobie z nimi piątki nie dlatego ze przedwczesnie sie z nimi znalazlem,ale dlatego ze nie chcialem zaprzepascic np.nie zlej okazji na zmiane zycia (przynajmniej na pewien czas o jakies 160stopni) jaki bylby tego efekt? Moze bez komentarza;)podczas gdy inni na moim miejscu napisali by pewnie na leeds.pl :oddam grzecznie znalezione 200tys.f tel…… a na dzieci to tez bym cos przeznaczyl,ale swoje 😆 😉 Pozdrawiam Was wchloniętych zywcem przez pol niedzieli tak jak ja przez te nasze cholerne komputerki 😉 😀

Anonim
    Gość

A i jeszcze jedno Bloodlette – ale to juz calkiem szczerze i powaznie – gdybym wiedzail do kogo nalezy znaleziona przeze mnie kasa to nie wazne ile by jej nie bylo -oddalbym ja co do pensa czy grosza ,bo wierze ze nie moje pieniadza szczescia mi nie przyniosą,ale w tym akurat przypadku chyba zrobilbym maly wyjatek i aby sie calkiem nie sfrajerzyc przed samym sobą maly kawalek tego tortu bym skonsumowal a reszte grzecznie zaniósl na policje

cyklop
    Participant

po tym piwie zaczales bjdurzyc…. 😀 😀 😀 😀 😀

Sandgirl
    Członek

ja bym sobie zatrzymala tzw. 'znalezne’, czyli 10% a reszte moge oddac 😉
    20k by mi do szczescia starczylo 😛

cyklop
    Participant

20k by do szczescia starczylo ,ale 200k i bez szczescia starczy 8)

ela1981
    Participant

kiedys z mezem kilka lat temu wyplacalismy 7 tys w banku w Polsce i babka posegregowala sobie kase i liczy 1tys, 2 tys, 3 tys, 4 tys, 5tys, 5tys, 6 i 7, popatrzylismy sie po sobie i maz oddal ten nad tysiaczek (babka dziekowala jakbysmy ja od smierci uratowali) ale to dokladnie jak w kawale od 7s, takiej kasy to bym chyba nie oddala, ale z drugiej strony zyc z taka swiadomoscia………. choc to przeciez nie kradziez, hmmm raczej wolalabym sie znalesc w takie sytuacji nz dumac co bym zrobila 🙂

cyklop
    Participant

i tu jest cale sedno,nie wiesz jak sie zachowasz dopoki nie znajdziesz sie sam w takiej sytuacji, tylko co wtedy????? 😯 😯 😯 😯 😯

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.