Strona główna Działy Hyde Park ja bym nie oddal

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    slanting_eye
    Członek
    cyklop
    Participant

tez ,ale jak nie znajda sie wlasciciele jakas suma bedzie dla nich ,moze nawet calosc nie jestem pewny 😀

Anonim
    Gość

Ja tam bym wiedziała, co zrobić z 200 tys. funtów 😈

cyklop
    Participant

no co? 😀

Anonim
    Gość

Spakowałabym manatki i wróciła do domu 🙄

cyklop
    Participant

i co tam ,gdziekolwiek to jest?jakis ciag dalszy?

Anonim
    Gość

Normalnie… życie. Praca w zawodzie… wycieczka na Marsa 😉 Remont mieszkania… I jakieś drobne oszczędności na czarną godzinę. Tak ze 100 tys Ł.

Anonim
    Gość

Ja bym oddał,ale tylko połowe 😀 wystarczyla by mi i tak na dluuuugo a te drugą polowe bym zaniósł na policje po to aby w mediach napisali jacy to polacy są uczciwi 😆

bloodlette
    Participant
    ”Fido wrote:

Ja bym oddał,ale tylko połowe 😀 wystarczyla by mi i tak na dluuuugo a te drugą polowe bym zaniósł na policje po to aby w mediach napisali jacy to polacy są uczciwi 😆

Taaa, w ogole by sie nie wydalo ze to tylko polowa 😉 I potem by mowili o Polakach ze nie dosc ze nieuczciwi, to hipokryci 😉

Taka suma przerasta moja wyobraznie, wiec bym nie wiedziala co zrobic 🙂
    No moze oprocz wycieczki na Madagaskar 😉

Anonim
    Gość

ja również nie miałbym problemu z zagospodarowaniem takiej czy nawet większej sumki 🙂

Anonim
    Gość

a kto by mi udowodnil ile tak naprawde tam było? No moze na wykrywaczu klamstw bym sie wyłożył – Troche wiecej sprytu Blondlette 😀

bloodlette
    Participant
    ”Fido wrote:

a kto by mi udowodnil ile tak naprawde tam było?

Zorganizowana grupa przestepcza, do ktorej nalezala ta kasa 😀

Anonim
    Gość

racja gdyby przeczytali w gazecie kto znalazł i ile zatrzymał szybko odzyskali by resztę 🙂

Anonim
    Gość

Zapewne nie byly to oszczednosci jakiejs osoby ,ktora zarobila je pracujac za 6f.na godz. ,ale bierzesz stówe zanosisz na komisariat – pozostawiając jakze wspaniały gest po sobie i to jeszcze w polskim wydaniu,a z drugą stówką udajesz sie w nieco przyjemniejsze miejsce niz to całe UK i nawet niech szefem tej" zorganizowanej grupy przestepczej ” bedzie sam ksiąze Karol to Ci mogą co najwyzej pomachac jak juz bedziesz w samolocie 😉 To oczywiscie tylko moja teoria z mocnym przymrużeniem oka 8) 😉 😆 Czy mozecie w te Wasze komentarze wniesc troche wiecej luzu?

Anonim
    Gość

pewnie nie….całkiem możliwe ze były to "oszczędności" jakiejś mafii azjatyckiej. Jeśli miałbyś szczęście to zachowałbyś życie po oddaniu drugiej polowy. ewentualnie twoje serducho i nerki zostały by sprzedane na ebay aby pokryć brakującą różnice 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.