Strona główna Działy Hyde Park konsulat w londynie a sprawa polska

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Wybacz, ale tytuł dałeś taki, jakby co najmniej o ogólnonarodową dyskusję na ten temat chodziło… 🙂 🙄

Na podstawie kilku opowiadań znajomych, którzy musieli przez to przejść, moja odpowiedź brzmi: jeden Bóg to wie. 🙄

Natomiast znacznie wazniejsze jest to, że istnieje możliwość załatwienia spraw paszportowych w tymczasowej siedzibie Konsulatu RP w Manchesterze.

[quote:5ce1063fdd]Szanowni Państwo, Pragniemy
    poinformować, że od dnia 6 maja 2008 roku prowadzony będzie dyżur
    konsularny na terenie Manchesteru. W związku z powyższym rozpoczynamy
    zapisy na spotkania paszportowe. Dyżur odbywac się bedzie w
    poniedziałki, wtorki, czwartki i piątki w godzinach 10.00 – 14.00 oraz
    w środy 13.00 – 16.00.

Od dnia dzisiejszego możliwe jest umówienie się drogą elektroniczną poprzez wysłanie maila na adres: manconsulate@hotmail.com W temacie maila prosimy wpisać 'Spotkanie paszportowe w Manchester’, a w jego treści imię, nazwisko, adres i numer kontaktowy osoby składającej wniosek paszportowy oraz rodzaj paszportu, o jaki będą Państwo aplikować.Od
    dnia 6 maja możliwy będzie również kontakt z nami drogą telefoniczną
    pod numer telefonu 07892791382 w poniedziałek, wtorek, czwartek oraz
    piątek w godzinach 8.15 – 10.00, w środy w godzinach 9.00 – 13.00.Szymon Białekwicekonsul
    KG Manchester
    [/quote]

GAWEL
    Participant

Raczej bedziesz czekal w kolejce ja mialem "przyjemnosc" z ta instytucja 2 lata temu i czekalem ok 4 godzin i jeszcze ladnie zdarli ze mnie .
    Sprawy i tak nie zalatwilem poniewaz papiery mialy byc gotowe na drugi dzien 😯 jeszcze mialem tracic na hotel , ale byla i druga opcja za oplata chyba 21£ przeslali mi papiery do domciu. Lepiej sie upewnij w jakich godzinach przyjmuja interesantow bo raz jest to do poludnia a na drugi dzien po poludniu.
    To tyle co do Londynu wiec moze co sugeruje Fata Manchester ? 8)

scavenger
    Członek

bardzo dziękuję za info, Fata – WIELKIE DZIĘKI!

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.