Strona główna Działy Nauka Ktoś studjuje ??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    michalgdynia
    Członek

Hey
    Niebawem kończe studia w poslce i myśle co dalej może studia za granicą ?? czy ktoś z was studjuje na University of leeds kierunek [i:12e85cff65](MA)[/i:12e85cff65] [b:12e85cff65]Terrorism and Security[/b:12e85cff65] ??
    bardzo dziękuje za odpowiedzi

D.P.
    Participant

No, no….

To pewnie studenci tego wydziału odwiedzili londyńskie metro parę lat temu 😆

Baggins
    Participant

stud[b:6d9d44e46b]i[/b:6d9d44e46b]uje. wieczny student?

filipek
    Participant

ja pier..le ,wescie wy k..wa studenci zostancie w Polsce i nie robcie wstydu ja po glupim technikum troche lepiej znam ojczysty jezyk troche gorzej angielski ale wstydu nikomu nie robie i pisz kurwa jak juz to w Polse bo malymi literami nazwy panstwo….. sie pisze w …. sama sprawdz ja pierd… nowa fala baranow i debili nawiedza wyspy.

Sandgirl
    Członek

co ma jedno do drugiego?…
    zdanie sie z wielkiej litery zaczyna!! (ja pisze wszystko z malych bo mi tak wygodnie :P)

bez przeklenstw i ublizania innym prosze 👿

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    filipek wrote:

nowa fala baranow i debili nawiedza wyspy.

Raczej dyslektyków. Taka nowa moda w Polsce… 🙄

Anonim
    Gość

dla wszystkich czepialskich literówek i drobnych błędów szczególnie na forum 🙂 :

[quote:87440efd39]
    Pół dżdżem, pół suszą będąc, w półśnie pogrążony,

właśniem miał w okamgnieniu w mróz się przepoczwarzyć,

kiedy mój współlokator, z tych niewydarzonych,

chrząknął niby przypadkiem tuż-tuż przy mej twarzy.

Chcąc nie chcąc i rad nierad, nie jestem bezuchy,

widzę, skonfundowany, choć się oczy plączą,

pejzaż spod Igołomi popstrzony przez muchy

i konterfekt Nietzschego odzianego w poncho.

Tak złorzeczył zazwyczaj, bo zawżdy przegrywał,

choć koleżków miał przecie niegłupich skądinąd:

ryży skrzypek, co hurtem crescenda mógł grywać,

ornitolog amator, majster-klepka pilot.

Muzyk chow-chow hodował, płowożółte zwierzę,

ponaddwuipółletnie, superrozczochrańca,

które na równi w uczuć burzy czcił prawie że

z rondem capriccioso a-moll u Saint-SaŰnsa.

Drugi z druhów, zrzędliwy dość ekspingpongista,

chyży, hardy, o cerze sczerniałej z latami,

świetnie tańczył jive’a, paso doble, twista,

a w marzeniach przeżywał rendez-vous z ptakami.

Lotnik bujał w przestworzach, w jakim bądź naprędce

skleconym wehikule, tak na łapu-capu.

Napowietrzne swe harce dedykował Helce,

pół-Rosjance z abchaską prababką spod Baku[/quote]

ciekawe jakby wam poszło ?

😉

cyklop
    Participant

teraz spod baku to mozna rumuna tyjavascript:emoticon(’:P’)
    Razzlko wyciagnac haaa

Anonim
    Gość

Ze mną sprawa jest taka, że od podstawówki po szkołę średnią brałam udział w olimpiadach polonistycznych. Więc fioła mam do dziś na punkcie polskiego. Do tego pisałam bajki 😉 Dlatego się czepiam ortografii. Skrzywienie mam. Literówki zaś zdarzają się każdemu…

Dziś miewam małe problemy z pisownią razem czy osobno 🙄 Muszę więcej czytać, żeby sobie pamięć odświeżyć :wink:[/size:79e101db66]

Baggins
    Participant

2 literowki pod rzad to juz nie literowki (oczywiscie takie same)

7sisters
    Participant

Swoja droga zauwazylem ze polska ortografia mi sie zaczyna kielbasic… Po polskiemu pisze tylko to co tu na forum, z czytaniem podobnie a potem sie zastanawiam jak napisac 'ktory’. Tez tak macie?

Anonim
    Gość

Z „który” to raczej nie mam problemu 🙂 ale czasem zdarza sie im dluzej zastanawiam sie nad jakims wyrazem tym wiecej watpliwosci. zawsze mozna posluzyc sie slownikiem np tym z worda lub wrzucic wyraz na google. Sa bledy ktore raza choc polski jezyk łatwy nie jest.
    pamietam jak w 2 klasie liceum zamiast „oddal strzał” napisalem „oddał szczał” hehe pani „prof” przeczytala to przed cala klasa kwitujac ze „szczać” to mozna pod drzewem 🙂 gdybym byl Julka pewnie oskarzyl bym ja o dyskryminacje ale przynajmniej bylo wesoło i takie kwiatki juz mi sie nie przytrafialy 😉

Sandgirl
    Członek

ja nigdy nie mialam problemow z ortografia…
    …coz, do czasu. czasem mi sie zdarzaja, ale na szczescie rzadko 🙂
    ostatnio z rozpedu zamiast 'zyczyc’ napisalam 'rzyczyc’, ale sie zreflektowalam i poprawilam 😐

tak jak wojti, nie uzywam jezyka polskiego na codzien, wiec… :/

cyklop
    Participant

wyglada na to ,ze gdyby nie forum to wogole byscie zapomnieli jezyka polskiego ,narodu wybranego ,ukochanego ,jedynego,potem sie dziwia jak babcia z usa ledwo umie powiedziec dzien dobry po 20 latach pobytu za granica 😀 😀 😀 😀 😀 😀

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

narodu wybranego ,ukochanego ,jedynego,

Zit Hail…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.