Strona główna Działy Hyde Park firma wypożyczająca busy

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tonieja
    Członek

Aire Self Drive
    20 Laisterdyke
    Bradford, Laisterdyke, BD4 8BA
    01274 656999

miesci sie przy Ring Road, czyli dostaniesz sie autobusami 601 i 602
    oczywiscie busa dostajesz bez kierowcy ("Self Drive")

gdy korzystalem z ich uslugi pare lat temu to domagali sie 100 funtow depozytu oraz brytyjskiego prawa jazdy

Sprobuj tez tu http://www.Enterprise.co.uk

lipek
    Participant

polecam znajomego tanio i zawsze dostepny
    07512237872

D.P.
    Participant

polecam Salford ok 42 funtów za Forda Transita za dobę, ale najbliższy dla Ciebie jest w Leeds
    niestety 300 funtów depozytu, akceptują polskie prawko, potrzebne potwierdzenie adresu

Krzychu
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    D.P. wrote:

niestety 300 funtów depozytu, akceptują polskie prawko, potrzebne potwierdzenie adresu

Dziwi mnie te 300 funtów depozytu !!! wypożyczam dość często w tej firmie i nic po za prawkiem( Polskim) i moim rachunkiem domowym żeby potwierdzić adres nie chcą ode mnie. No i te 45 Funt za dobę. Radzę idź tam sam i sprawdź to . Tak nawiasem to u nich najmniej problemów z wynajmowaniem.

D.P.
    Participant

[quote:9dc5b7dfd3]Dziwi mnie te 300 funtów depozytu !!! wypożyczam dość często w tej firmie i nic po za prawkiem( Polskim) i moim rachunkiem domowym żeby potwierdzić adres nie chcą ode mnie. No i te 45 Funt za dobę. Radzę idź tam sam i sprawdź to . Tak nawiasem to u nich najmniej problemów z wynajmowaniem.[/quote]

No to mnie zaskoczyłeś.
    Poleciłem tę firmę bo wynajmowałem u nich auto kilka razy.To był Transit który kosztuje 35 funtów za dobę ale jak doliczysz vat to razem 41 z groszami. Za każdym razem pobierali ode mnie depozyt – trzy stówy i prawdę mówiąc to samo pobierali od innych klientów którzy wynajmowali. No nie wiem może jesteś stałym klientem albo masz jakieś specjalne względy w firmie. Nie mam powodu Ci nie wierzyc ale w tym kraju raczej traktują wszystkich tak samo.

Wiem jak było ze mną, nie wiem jak z tobą ale spójrz tutaj
    http://www.salfordvanhire.com/salford_van_hire_faq.html
    Credit or debit card. This will be required for the deposit and the hire charge, which will be taken at the time of hire. Please make sure there is enough credit available on your card.

więc na ich stronie mówią o depozycie. Może mówimy o dwóch różnych firmach?

Krzychu
    Participant

Wynika z tego że mam u nich jakieś względy:D , nigdy nie oddałem nawet draśniętego wozu i zawsze na czas i zatankowany do pełna. Masz po części rację, z tym depozytem bo jak mój kolega poszedł wynająć Vana to zaśpiewali mu taki depozyt że zrezygnował z wynajmu.
    Nie wszyscy w tym kraju są traktowani na równi i w ten sam sposób. Niestety w innych miejscach zawsze żądają ode mnie dużo więcej niż od tubylców albo bezceremonialnie odmawiają dając do zrozumienia dlaczego… . 😳

D.P.
    Participant

Chodzi o to, że wcale nie traktowano mnie gorzej. Po prostu tak samo jak innych, inni tez płacili depozyt. W większości miejsc nie czuję się dyskryminowany.

btw: ja tez zawsze oddaje niezarysowane auto i z pełnym bakiem, głupotą byłoby tracić te trzy stówy.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.