Strona główna Działy Hyde Park pazurki

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kasia
    Participant

mam pytanko….gdzie można zakupić produkty i zdobienia do paznokci akrylowych w LEEDS mam na myśli jakąś hurtownie…..cisik w tym stylu……..

ela1981
    Participant

jedyne co moge podpowiedziec to ebay i sklepy online (niestety linkow nie podam, trzeba pogooglowac, ale swego czasu jak bylam zainteresowana takimi swiecidelkami to cos tam znalazlam)

Anonim
    Gość

W TK Maxx w Bradford widziałam zestaw do tipsów razem z lampą.

ela1981
    Participant

a jesli Ci chodzi o lampe i maly podstawowy zestaw to nawet w Argosie jest (jakosc zapewne niska)

Anonim
    Gość

Tak jak i cena. 7 funtów 😈

Moja szwagierka zamówiła na Allegro. Wygląda ciekawie. 225 zł.

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kasia wrote:

mam pytanko….gdzie można zakupić produkty i zdobienia do paznokci akrylowych w LEEDS mam na myśli jakąś hurtownie…..cisik w tym stylu……..

Dennis Williams, na roseville road (musisz pokazac certyfikat)
    Sallys na shipcar road- nie musisz miec certyfikatu ale nie dostaniesz bez niego znizki…

poza tym wlasnie ebay (zdobienia), produktow z argosa czy tk max nie polecam…zwlaszcza zele, czy lampy…sa tragicznej jakosci, nie maja atestow itd… podobnie jak akryle z marketu, z MMA…

kasia
    Participant

ja osobiście słyszałam o "hurtowni",.o jakims wiekszym miejscu takich własnie produktów do pazurkow gdzie się je WYPRZEDAJE,miałam małą nadzieje że ktoś o tym jest zorientowany….ale coś kiepsko to idzie 😕 😕 😕 😕 …………………………………miałam dostac adres od angielki ale niestety cos doczekać sie nie moge…….mimo slicznie dziękuje za pomoc dziewczynki…

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.