Strona główna Działy Mieszkanie mycie okien

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    efkolaia
    Participant

ma ktoś jakieś namiary na kogoś /jakaś firmę która zajmuje sie myciem okien w tym mieście ??? alpinistka nie jestem 🙂 i raczek długich tez nie mam 😛 wiec może ktoś już korzystał z takich usług i może podać jakieś namiary ??

slanting_eye
    Członek

google cos takiego pokazalo 🙂
    http://www.direct-cleaning.net/Window_Cleaning.htm

efkolaia
    Participant

ta wierz mi uzywam google 😛 mialam nadzieje ze ktos ma juz kogos sprawdzonego.

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    efkolaia wrote:

mialam nadzieje ze ktos ma juz kogos sprawdzonego.

ja znam Popaya 😉 😛

fatemeh
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dzieju wrote:

ja znam Popaya 😉 😛

obys mu niedzwiedziej przyslugi nie wyswiadczyl wymieniajac go tutaj 😀

cheeky girl
    Participant

Ja korzystam z Eagle Cleaning Services, 0113 305 1994 i place £8 za umycie okien i drzwi zewnetrznych.

Nie wiem czy oni myja w calym Leeds czy tylko w mojej dzielnicy bo najczesciej tak jest ale sprobowac mozna 😀

kunegunda
    Participant

ja zawsze place £5 za wszystkie okna i drzwi, co miesiac chodzi u mnie po osiedlu ekipa(chyba miejscowe chlopaki)

Anonim
    Nieaktywny

zapytaj sąsiada obok, kto im myje szyby

come545
    Participant

niestety ale mieszkam na dzielnicy typowo angielskiej i oni nie przywiazuja wiekszej wagi do mycia okien jak i do sprzatania

07543532650 – Antek

Red
    Członek

Moim zdaniem to wlasnie na dzielnicy typowo angielskiej najpredzej sie dowiesz o firme myjaca okna. Anglicy raczej sami takich rzeczy nie robia, a nie powiesz mi, ze w ich mieszkaniach juz nic przez okno zobaczyc nie mozna 😉

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.