Strona główna › Działy › Hobby › kult w londynie
cayuga wrote:Indra wrote:cayuga po Cie nie wpadnie indrus? 😀
Jak zaproponowal, wiec Jack przyjedzie… poza tym on jest Dzentelmenem :P[/quote]
a gdzie tu widzisz jakas propozycje robercik? 😀 zapytania od oferty nie odrozniasz? 😀
poza tym Jack juz nie prowadzi pod wplywem :P[/quote]
no wiesz… u ciebie bedzie wstepna impra wiec zwieziesz gosci… tak sobie pomyslalem… po mnie tez przyjedziesz?? 😀
jackyl wrote:cayuga wrote:Indra wrote:cayuga po Cie nie wpadnie indrus? 😀
Jak zaproponowal, wiec Jack przyjedzie… poza tym on jest Dzentelmenem :P[/quote]
a gdzie tu widzisz jakas propozycje robercik? 😀 zapytania od oferty nie odrozniasz? 😀
poza tym Jack juz nie prowadzi pod wplywem :P[/quote]
no wiesz… u ciebie bedzie wstepna impra wiec zwieziesz gosci… tak sobie pomyslalem… po mnie tez przyjedziesz?? :D[/quote]
to Ty juz moze sobie wiecej nie mysl.. tylko czytac sie naucz ze zrozumieniem 😀
czyli przyjedziesz??
suuuupaaaaaaaaa 😀
czyli przyjedziesz??
suuuupaaaaaaaaa 😀
czyli przyjedziesz 😀
indra sie ucieszy ze jej nie zawiedziesz :PP
cayuga wrote:czyli przyjedziesz??
suuuupaaaaaaaaa 😀
czyli przyjedziesz 😀
indra sie ucieszy ze jej nie zawiedziesz :PP[/quote]
no ja mowie o tobie…
czytaj ze zrozumieniem 😛
jackyl wrote:cayuga wrote:czyli przyjedziesz??
suuuupaaaaaaaaa 😀
czyli przyjedziesz 😀
indra sie ucieszy ze jej nie zawiedziesz :PP[/quote]
no ja mowie o tobie…
czytaj ze zrozumieniem :P[/quote]
to Ci mowie ze zle mowisz a dalej nie dociera 😀
Nie klopoczcie sie, przyjde piechotka ;P Na pewno bedzie szybciej ;p)
Nie klopoczcie sie, przyjde piechotka ;P Na pewno bedzie szybciej ;p)
coz, chcialem Ci zalatwic transport.. nie moja wina ze cayuga taki malo uczynny kolega jest 😛
Indra wrote:Nie klopoczcie sie, przyjde piechotka ;P Na pewno bedzie szybciej ;p)
coz, chcialem Ci zalatwic transport.. nie moja wina ze cayuga taki malo uczynny kolega jest :P[/quote]
Oh, dziekuje ze sie martwisz o moje dotarcie do Ciebie, ale mysle ze jakos dam sobie rade 😉
coz, chcialem Ci zalatwic transport.. nie moja wina ze cayuga taki malo uczynny kolega jest 😛
skoro tak bardzo chcesz zalatwic ten transport Jack to podpowiem Ci kto ma niezla polowke… 😀
jackyl wrote:coz, chcialem Ci zalatwic transport.. nie moja wina ze cayuga taki malo uczynny kolega jest 😛
skoro tak bardzo chcesz zalatwic ten transport Jack to podpowiem Ci kto ma niezla polowke… :D[/quote]
polowka taka badziewna to az nie wypada, transport zajebista przecie hondeczka zalatwic chcialem… 😛
namiary do slantinga i bagginsa wyslane, reszta chyba sie orientuje jak tu trafic 🙂
…no to juz jutro
damy czadu no nie?
…no to juz jutro
damy czadu no nie?
nu ba 🙂
tylko wrócić mi cali i zdrowi proszę 🙂