Strona główna Działy Hobby kult w londynie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    cyklop
    Participant

czekam

cyklop
    Participant

jak cie cwokiu dorwe to cie zonka rozpozna…..

jackyl
    Participant

cyk, klop, zapomniales swe usmiechniete mordy powrzucac, nerwy juz puszczaja? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cyklop
    Participant

nastepny do golenia ,ustaw sie w kolejce o tobie tez nie zapomne……bedziesz mial tez ladna gebe ,moze i z usmiechem 😀 😀 😀

jackyl
    Participant

no od razu milej jak sie dziad usmiecha 😀

cyklop
    Participant

dziad to ty jestes z ta kozia jebka,a prawdziwy dziad tro nawet by sie nie odlal na ciebie smieciu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jackyl
    Participant

bo prawdziwe dziady odlewaja sie na ciebie 😀

slanting_eye
    Członek

ja cos powiem bo zes klopowi klape zamknal teraz zacznie po mnie jechac

cyklop
    Participant

a ty sukasz kolegow ,? razem sie nadajecie umowcie sie na randke pedaly jedne 😀 😀 😀

cyklop
    Participant

slanting halt die klape du szweine

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

slanting halt die klape du szweine

Co za masakra.
    Taki z Ciebie cfaniaczek a nawet podstawowych zwrotow nie umiesz po niemiecku przeliterowac?

Mi sie wydaje, ze ja wiem co ty chcesz osiagnac. Chcesz zobaczyc ile czasu zajmie Ci zostanie wyrzuconym z forum…

cyklop
    Participant

cyzb y cfaniaro skad takowy pomysl ,z gazety? 😀 😀

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

cyzb y cfaniaro skad takowy pomysl ,z gazety? 😀 😀

Cyklop – z toba nawet poklocic sie nie da, bo Twoje wypowiedzi kompletnie nia maja sensu…

cyklop
    Participant

to nie wypowiedzi to tylko sugestie okrojone mocno ,wyrwane z toku mysleniowego ,coz poradzic? 😀

Dzieju
    Participant

julka wrote:

Mi sie wydaje, ze ja wiem co ty chcesz osiagnac. Chcesz zobaczyc ile czasu zajmie Ci zostanie wyrzuconym z forum…

dziwie sie ze jeszcze tego nie zrobiono..

Glupota nie jest powodem do bana, ale grozby karalne juz raczej tak..

cyklop wrote:

jak cie cwokiu dorwe to cie zonka rozpozna…..

cyklop wrote:

nastepny do golenia ,ustaw sie w kolejce o tobie tez nie zapomne……bedziesz mial tez ladna gebe ,moze i z usmiechem 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.