Strona główna Działy Prawo Stłuczka na M62

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Chciałam tylko zauważyć, że nie mam prawa jazdy, więc wszelkie zarzuty twierdzące, że jechałam za szybko są… głupie 😈

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

400 to cena ze wszystkimi rachunkami a propos 😀

Jak z rachunkami i Council Taxem to rzeczywiście tanio. Tylko, że to wciąż nie jest warte mieszkania na …. dzielnicy cudów 😆 😉

cyklop
    Participant

nie jest to dzielnica cudow ,mowie tu o richmond hill ,lub east end park lub burmantofts dom 2 sypialnie z living room city council to 55 tygodniowo plus swiatlo okolo 40 miesiecznie i gaz tez cosik tak plus 100 council tax wiec okolo 400 razem uwazam ,ze to bardzo tanio 😯 😯 😯

Anonim
    Gość

Nie znam Leeds, nie wiem jakie to dzielnice. W Bradford nastawiam się na Clayton, Allerton czy Bierley. Zobaczymy. Na razie to i tak nie ma o czym rozmyślać, egzaminy mam w lipcu, cała wycieczka do Londka nieźle mnie skrobnie 🙄

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dora750 wrote:

Chciałam tylko zauważyć, że nie mam prawa jazdy, więc wszelkie zarzuty twierdzące, że jechałam za szybko są… głupie 😈

no pieknie.. nie dosc ze za szybko, to jeszcze bez prawka.. 😉

cyklop
    Participant

dobrze ,ze z ubezpieczeniem 😆

Anonim
    Gość

jackyl wrote:

dora750 wrote:

no pieknie.. nie dosc ze za szybko, to jeszcze bez prawka.. ;)[/quote]

Tylko mnie proszę nie zakablować 😈 😉

Anonim
    Gość

cyklop wrote:

dobrze ,ze z ubezpieczeniem 😆

I TAXem 😆

cyklop
    Participant

a zapasowym kolem chociaz? 😀

Anonim
    Gość

A gdzie je upchnąć? Skoro w bagażniku sprzęt muzyczny zajmujący 99% jego powierzchni 🙄 😈

cyklop
    Participant

w beben chociaz 😀

Anonim
    Gość

To już lepiej z tyłu na klapie, będzie się ładniej trzaskać w rytm muzyki i dżipowato wyglądać. Wiejski tunning 😈

cyklop
    Participant

zalezy w jakiej bryce i nie ewazne jak wyglada tu sie to nie liczy jak cie opisza tu sie liczy jak ty sie dobrze z tm czujesz i jak ci pasuje i jesli jest zgodnie z przepisami to mozesz sobie kolo zasunac nawet na masce i urzadzic safari ,polujac na pakulcow na leeds road 😯 😯

Anonim
    Gość

Co Ty mi za pomysły posuwasz… proszę Cię 🙄 😉

(mieszkam 5 minut piechotą od Leeds Road 😈 )

v-tec
    Członek

cyklop wrote:

ale nie w leeds i po 2 latach mieszkania wynajmowanego nie masz mozliwosci wykupic za nizsza niz rynkowa wartosc a councilowski dom takie mozliwosci daje,poza tym latwiej jest dostac house benefit w pelni oplacajacy twoj czynsz jesli jestes bez pracy ,panie v-tec -madrala 😀 😀 😀

1. obecnie nie po 2 latach a po 5
    2. wartość niższa niż rynkowa może być niższa o max. ok. Ł25,000 nie mówię że to nic ale nie jest tak że za pół darmo dostaniesz
    3. housing benefit nie zależy od tego czy wynajmujesz prywatnie czy od councilu, jeżeli prywatnie to dużo szybciej zakwalifikujesz się na benefit bo czynsz wyższy

mądrala 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.