Strona główna Działy Hyde Park no nareszcie wiem jak one jedza

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

ja78
    Participant

spoko.lata praktyki.mi do tego stylu jedzenia duzo brakuje.

derailed
    Participant

Mecza sie na swoje zyczenie… 😆

Powini chodzic z mala rurka i zasysac wszystko z talerza…. 😆

W krajach arabskich muzułmanki w takich 'zakryciach’ po prostu nie jedzą w miejscach publicznych. Ten filmik to albo prowokacja, albo jakiś skrajny przypadek – może były bardzo głodne.

fatemeh
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Hrabia wrote:

W krajach arabskich muzułmanki w takich 'zakryciach’ po prostu nie jedzą w miejscach publicznych. Ten filmik to albo prowokacja, albo jakiś skrajny przypadek – może były bardzo głodne.

To Italia Jaremi… ale milo przeczytac post kogos, kto komentuje z innym nastawieniem. Ta luv. 🙂
    BTW: troche mnie zaskoczylo, ze one tak same siedza w miejscu publicznym – bo stroj sugeruje bardzo ortodoksyjne Muzulmanki – a te nie chodza same po miescie 'bez opiekuna’ plci meskiej…

bloodlette
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatemeh wrote:

BTW: troche mnie zaskoczylo, ze one tak same siedza w miejscu publicznym – bo stroj sugeruje bardzo ortodoksyjne Muzulmanki – a te nie chodza same po miescie 'bez opiekuna’ plci meskiej…

Moze opiekun filmik krecil 😉

fatemeh
    Participant

😀
    nice one bloodlette…

ela1981
    Participant

bloodlette wrote:

fatemeh wrote:

Moze opiekun filmik krecil ;)[/quote]
    zeby pokazac jakie to.."chore"

bloodlette
    Participant

A ja niedawno prawie tak samo smiesznie musialam wygladac w chinskiej restauracji usilujac jesc paleczkami 😀

Anonim
    Gość

bloodlette wrote:

A ja niedawno prawie tak samo smiesznie musialam wygladac w chinskiej restauracji usilujac jesc paleczkami 😀

mamy tez ten film. poddawany jest obróbce niedługo będzie na youtube 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.