Strona główna Działy Finanse Southern Electric

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    end2005
    Participant

witam serdecznie mam male pytanie dotyczace tego oto dostawcy gazu i pradu Southern Electric , jakie sa oplaty miesieczne za gaz i energie elektryczna , bo ja slyszalem ze sa tansi od normalnego dostawcy nawet o 50 procent z gory za pomoc wszystkim dziekuje .

efkolaia
    Participant

dobry kawał . a kto ci tak powiedział ?? stawki można sprawdzić na stronie dostawcy.
    zadziwiające ze ludzie wierzą w takie bajki.

Gundis
    Participant

Sprawdz sobie i porownaj ceny innych providerow:
    http://www.ukpower.co.uk/

Reddbull
    Członek

Moi rodzice przez jakis czas mieli 2 dostawcow Southern Electric i British Gas. (Wprowadzili sie do nowo wybudowanego domu i bazie danych southern electric jakies bledy mialo i mysleli, ze jestesmy ich klientami 🙂 ) W kazdym razie rachunek z southern electric byl doslownie o pare funtow mniejszy od british gas

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    efkolaia wrote:

dobry kawał . a kto ci tak powiedział ?? stawki można sprawdzić na stronie dostawcy.

Polak uwierzy we wszystko. Zwłaszcza w to czego dowie się od rodaków pod kościołem po mszy, ale nie tylko. We wszystko po prostu.
    Ps. Zauważyliście że ostatnio przestali pod kościołem straszyć że Anglicy wyrzucą wszystkich Polaków? To znaczy ja nie wiem czy przestali bo sam tam nie chadzam, ale ten dyżurny niegdyś temat zniknął z forów 🙂

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ps. Zauważyliście że ostatnio przestali pod kościołem straszyć że Anglicy wyrzucą wszystkich Polaków? To znaczy ja nie wiem czy przestali bo sam tam nie chadzam, ale ten dyżurny niegdyś temat zniknął z forów 🙂

Kosciol katolicki w polskim wydaniu to nic tylko polityczna organizacja od propagandy…

Reddbull
    Członek

v-tec wrote:

efkolaia wrote:

Polak uwierzy we wszystko. Zwłaszcza w to czego dowie się od rodaków pod kościołem po mszy, ale nie tylko. We wszystko po prostu.
    Ps. Zauważyliście że ostatnio przestali pod kościołem straszyć że Anglicy wyrzucą wszystkich Polaków? To znaczy ja nie wiem czy przestali bo sam tam nie chadzam, ale ten dyżurny niegdyś temat zniknął z forów :)[/quote]

vtec a propos innego watku widze, ze ten twoj post jest naprawde inteligentny. I powiedz co ta ma wspolnego z watkiem?

v-tec
    Członek

Wbrew pozorom dużo. Próbowałem się zastanawiać w co są w stanie uwierzyć Polacy 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.