Strona główna Działy Śmietnik Pan z leeds TV???!!!!!

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

ten pan z leeds tv ma to gdzies co pisza o nim na forum ,a 1 pytanie nie wiedziec czemu zawsze brzmi ,a ile zarabiasz ????? coz za obsuwa 😀 tylko to wasc interesuje ? kto i ile zarabia ? myslalem ,ze wyscig szczurow zostal w polsce 😯 😯 😯 😯 porazka

Ciebie cyklopie co najwyzej by sie spytal ile dostajesz zasilkow… 😆

cyklop
    Participant

a co gulka boli?moze dopomoc ,mozna wswzystko zal;atwic ,zycie w uk moze byc piekne 😀 😀 😀 😀 😀

cyklop
    Participant

moge pomoc jesli o to chodzi ,a szkoda zycia,tylko po ludzku 😀 😀 😀

julka
    Participant

Wole sama zapracowac na siebie, nie jestem kaleka.

cyklop
    Participant

nie jestes ale mozesz byc jak bedziesz ciezko pracowac ,za ciezko tez nie mozna ,jaka dumna ,pogadamy za lat nascie jak sie emeryturka przypomni ,wtedy bedziesz mowic ,po co ja tak ciezko zasuwalam tyle lat a oni tak malo mi teraz daja? 😀 😀 😀 mam nadzieje,ze tak nie bedzie

B.i.z.o.n
    Participant

Tak nie jestem kaleką wole sam zarobić na siebie jak znajde walizke pełną forsy to zaniose ją na policje bo pewnie ktoś uczciwy ją zgubił a świnie latają.

cyklop
    Participant

zgadza sie kazdy tak mowi ,a jak co do czego to kasy nie ma haaa 😀 😀 😀 😀 😀

malenka_aniusia
    Participant

Ale Was boli ze was nie ma w TV!!!! czepiacie sie wszystkiego-a sami na bank doskonali nie jestescie !!!!

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.