Strona główna Działy Śmietnik Pan z leeds TV???!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sorro8
    Członek

Udzielam sie choc nie ma mnie juz w leeds.
    Pytanie takie mam: dla czego ten pan z leeds TV ma zawsze taka sama marynarke? Ja mniej w Polsce zarabiam (nie wiele ale zawsze) a ciuchy kupuje co miesiac.
    😳

Marta Klecz
    Członek

buahhhhhhhhhhaaaaaaahaaaaa 🙂

🙂

Good question!

sorro8
    Członek

Jezscze jedna sprawucha. Co to za speaker co kartke przed nosem trzyma…

ewelin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sorro8 wrote:

Pytanie takie mam: dla czego ten pan z leeds TV ma zawsze taka sama marynarke? Ja mniej w Polsce zarabiam (nie wiele ale zawsze) a ciuchy kupuje co miesiac.
    😳

hmm może bardzo ją lubi i jest do nie przywiązany,ja też tak czasem mam… moja szafa jest pełna ubrań, a ja biore z niej zawsze tę moją ulubioną rzecz…

sorro8
    Członek

Ale w TV sie chyba nie pokazujesz? A przy najmniej w tym samym bo to letki obciach, nie mowie ze nie mozna ale jak to kiedys bylo powiedziane "BEZ PRZESADYZMU"

ewelin
    Participant

niee w tv sie nie pokazuje, i na pewno w tym samym bym si enie pokazywała 😉 co chwilę cos innego..
    Pozdrawiam

Anonim
    Gość

dajcie spokój z tymi docinkami. to nie jest tv profesjonalne i chyba sie dopiero wszystko rozkręca. jak macie ochotę możecie sami sprobować. osobiście wolałbym uwagi zamieścić w innej formie lub wysłać na priva.

julka
    Participant
    ”wojti” wrote:

dajcie spokój z tymi docinkami. to nie jest tv profesjonalne i chyba sie dopiero wszystko rozkręca. jak macie ochotę możecie sami sprobować. osobiście wolałbym uwagi zamieścić w innej formie lub wysłać na priva.

Taki lekki oftop:
    Dlaczego krytykowac pozwala sie ludziom jedynie prywatnie, lub mowi sie im, zeby sami sprobowali? (nie pije tu do Ciebie wojti, bo to chyba pierwszy w Twoim przypadku tutaj)

Nie kazdy ma ochote probowac samemu, ale jesli ktos sie wystawia na widok publiczny specjalnie, spodziewac sie powinien poza pochwalami rowniez (a nawet przede wszystkim) duzej dawki krytyki.

Anonim
    Gość

jasne możecie krytykować do woli. mi sie podoba ze ktoś poświecą swój czas społecznie nawet w przypadku niedociągnięć.

Baggins
    Participant

[quote:f34d5e38db]Pytanie takie mam: dla czego ten pan z leeds TV ma zawsze taka sama marynarke? Ja mniej w Polsce zarabiam (nie wiele ale zawsze) a ciuchy kupuje co miesiac.
    [/quote]
    taa?? powaznie co miesiac?? i skad to porownanie zarobkow-ile zarabiasz :)?

ulamek
    Członek

nie czepiajcie sie Pana , marynarka jest czadowa, a ogladajac te reportarze czuje sie jak w polsce ogladajac telewizje regionalna ktora zawsze byla mniej profesionalna od tej ogolnopolskiej. Moze Pan to robi celowo, celowo zaklada ta marynarke a pod nia sweterek na zameczek.
    Pominajac marynarke, swetry, buty i smycze na szyji, musze powiedziec ze ta telewizja jest troszke malo ciekawa, pozatym Pan trosze za dlugo ciagnie jeden temat.
    Sorrki za uwagi ale jak ktos napisal, bedac osoba publiczna trzeba sie liczyc z krytyuka.
    pozdrawiam

fatemeh
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ulamek wrote:

ta marynarke a pod nia sweterek na zameczek

a mnie sie nie wiedziec czemu zupelnie offtopowo skojarzylo z pewna piosenka 😛

http://www.wrzuta.pl/audio/wVZXcBXSaN/piotr_szczepanik_-_zabawa_podmiejska

ulamek
    Członek

wlasnie przesluchalem hiciora. 😆 😆 😆 😆
    niezly

scarface
    Członek

sorro8 wrote:

😳

sorro8 przeciesz to nie TANIEC Z GWIAZDDAMI tylko Leeds-Manchester tv. Swoja droga to nie wiem jakim cudem troche materialu nakreconego komorka mozna nazwac Telewizja.
    Pomijajac pana w przyniszczonej i przyciasnej marynarce to jest jeszcze pani prezenterka ktorej chyba wydaje sie ze jest Magda Molek czy Kinga Rusin czy sam juz nie wiem!

derailed
    Participant

Ciekawe kiedy ten PAN z Leeds TV tu sie pojawi i cos napisze… 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.