Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
cyklop wrote:
jakies specjalne polskie dycho w tym tygodniu ,ma ktos jakies info? 😀
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
cyklop wrote:
moze wez kolo i pie….. sie w czolo ,co juiz york ci na glowke padl??? 😯
dobra mysl:) bede glownym daniem imprezy, wpadne zrobie swoje a pozniej sam siebie rozwale jak typowy terrorysta 😈 a na serio to na takich imprezach sie nie pojawiam, po prostu za duzo ryzyka na m2, jak chce zobaczyc walke to ogladam boks 😀
cyklop wrote:
jakies specjalne polskie dycho w tym tygodniu ,ma ktos jakies info? 😀
chodzilo mi o jakas sobotnia impreze dla polakow ,typu wieczor polski ,dlatego napisalem dicho a wy jak to prawdziwi polacy ,umcy ,umcy ,wez granat ,kultura az tryska,po prostu ,pozdro i dzieki za info 😀 😯 😯 😯
nie ma jak skromne imprezki, w zaufanym gronie itp…
ja taka wczoraj przezylam, 5 godzin tanczylam na stole (wiem, wiem stara a glupia) ubawialam sie lepiej niz na niejednej komercyjnej jump~rezie