Strona główna Działy Hobby Radio przez internet w komórce

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Załóżmy że spaceruję sobie w terenie, jadę autem itp., mam ze sobą komórkę albo palmtopa z gprs i chciałbym sobie posłuchać rmf albo innego radia eska tak jak to robię w domu przez internet. Jak to zrobić?
    W mojej komórce (nokia e65) jest zainstalowane coś pod nazwą real player ale mimo to nie mogę odtwarzać żadnego streamu oprócz tych z firmowej strony operatora. Jest jakaś mobilna wersja winampa lub innego playera?

Uxbridge
    Członek

Jest winamp na Nokie seri 60:
    http://digitracker.blogspot.com/2008/05/winamp-for-nokia-60-series.html
    Powinien dzialac. Ja co prawda uzywam Windows Media playera na mojej komorce (bo to Windows Mobile) ale polskiego radia moge sluchac. Inna rzecz, ze przez GPRS sie mocno rwie – tzn. np. Trojka.
    RadiaZet nie udalo mi sie posluchac, zdaje sie Windows Media nie wspiera formatu AAC. Wiec chyba jednak zainstaluje Winampa i wtedy dam znac.

cyklop
    Participant

zmienic na nokie n 95 i uzyc real playera 😀

v-tec
    Członek

Niestety pisze mi że installation of this file type is not supported

kravitz
    Participant

LCG Jukebox ma mozliwość słuchania radia internetowego, oraz edycji i dodawania nowych stacji, wiec moze spróbuj tym programem. Podczas instalacji należy cofnąć date w telefonie o rok do tyłu. Gdyby to nie pomoglo i tel krzyczał o certyfikatach to niestety trzeba ją podpisac. link do pliku – w paczce znajduje sie jeszcze kilka odtwarzaczy muzycznyh. Aplikacje tylko na platformę s60v3
    http://www.4shared.com/file/37387895/9e5aa4b0/Muzyka.html

PS. Jako klucz podaj swój IMEI

bolek
    Participant

zobacz czy w swoim masz coś takiego (lub) podobnego Music>Podcasting – z polskich jest tam RMF, Polskie radio, TOK FM – mozna słuchac wybranych audycji

kravitz
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Uxbridge wrote:

Jest winamp na Nokie seri 60:
    http://digitracker.blogspot.com/2008/05/winamp-for-nokia-60-series.html
    Powinien dzialac. Ja co prawda uzywam Windows Media playera na mojej komorce (bo to Windows Mobile) ale polskiego radia moge sluchac. Inna rzecz, ze przez GPRS sie mocno rwie – tzn. np. Trojka.
    RadiaZet nie udalo mi sie posluchac, zdaje sie Windows Media nie wspiera formatu AAC. Wiec chyba jednak zainstaluje Winampa i wtedy dam znac.

Swoją drogą – to co podales to nie winamp tylko PowerMP3 2.4 w skórce od winampa 😀 I wcale sie nie dziwie ze nie dziala, poniewaz ta aplikacja jest tylko na s60v2 – czyli na starsze symbiany Np. 6600 6680 czy n70

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.