Strona główna Działy Hobby wymiana oleju

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kniazio
    Participant

drogo a nawet powiem ze bardzo drogo, przy lupton ave za stacja paliwowa gulf jest maly warsztat i tam wymienili mi za 15 funtow ta stacja znajduje sie dokladnie na skrzyzowaniu herehils i lupton ave, a warsztat znaajduje sie z tylu stacji benzynowej,pozdro

Baggins
    Participant

zdzierstwo jakiego swiat nie widzial, nawet w kwik-fit kosztuje 35£

dennis44
    Participant

tak ale co wymienialiscie jakie filtry? ja wymienialem przedwczoraj 3 filtry filtr paliwa,filtr oleju i filtr powietrza oraz olej razem z przepuszczeniem najpierw flushing oil(olej czyszczacy), tylko mialem wlasne filtry i oleje to kosztuje na ulicy mushroom street F.30,warsztat sie nazywa PITSTOP robia tam ciapaci,czarni,jeden zolty ostatnio bardzo profesjonalna i dobra szybka obsluga oczywiscie jesli nie trzeba czekac w kolejce.polecam

v-tec
    Członek

Ja płaciłem coś Ł35, półsyntetyk, łącznie z filtrem of course

Krzychu
    Participant

A ja wymieniam za 10 funt 😀 nie ściemniam robi to ciapek w warsztacie na Roswelly RD, warsztat przy stacji TOTAL na przeciwko salonu Peugeot.

Oczywiście olej i filtr mój, nie wieżę w te ich oferowane oleje. nawet symbolu na bańce nie mają.

Gundis
    Participant

Drogo czy nie?
    To zalezy jaki olej.
    Mobil 0W 40 kosztuje ok £35.

Reddbull
    Członek

Az wstyd sie przyznac ale ja za filtry+ olej zaplacilem £50 tylko, ze wszystko na 'podzespolach’ VW

Mike
    Członek

Kwik-Fit 25 funciakow za: wymiane, olej i filtr w 1.9 TDI 😆

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.