Strona główna Działy Finanse Komórka w Tesco

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Taka ciekawostka dla pragnących tanio nabyć tel. komórkowy: w tesco są telefony LG (kolorowy screen, aparat foto, gprs) za 9.99 + gratis airtime voucher na kwotę Ł10, dodatkowo mając kartę tesco zarabiamy 50punktów (a 1p). Rozmowy do 3 wybranych numerów kosztują 10p, smsy 5p. Chyba najtańsza komórka ever 🙂

lucass
    Participant

A tutaj macie linka:
    http://direct.tesco.com/q/R.202-3808.aspx

Chyba, ze to nie o tym telefonie mowa 😉

ewelin
    Participant

"Sorry, this is temporarily out of stock"

chyba już za dużo Polaków skorzystało juz z tej promocji 😛 😉 a chciałam je kupić hurtowo i sprzedać w Polsce 8) 😉

v-tec
    Członek

Ja kupiłem (1 szt.) normalnie z półki w tesco i były na stocku

ewelin
    Participant

bo to jedno tesco jest w leeds 😉 😉 pewnie jeszcze się je gdzies znajdzie. Dla chcącego nic trudnego 😉

ela1981
    Participant

ja tez bym zamowila z checia, taka rozowa 🙄 😀 🙂 😉 ale jechac mi sie nie chce bo mam daleko, ale jak ktos znajdzie na polce niech da znac

rogas15
    Członek

Witam odnośnie taniej komórki to w internecie natknołem się na adres strony z tanimi komórkami
    http://www.telecomsltd.page.tl/MOBILE-PHONES-.htm?PHPSESSID=379471d54e4bfb69a040e7c0c27f332b
    mógłby mi ktoś powiedzieć czy istnieje taka firma w Leeds???
    z góry dziękuje za pomoc

bolek
    Participant

to jest WAŁEK !!!

rogas15
    Członek

czyli pod takim adresem nie ma takiej firmy 😡

bolek
    Participant

– taka firma w UK nie istnieje; taki adres – kod pocztowy nie istnieje, angielska (???) firma (???) ogłasza się na polskich lokalnych portalach podając za każdym razem inny adres; firma nie posiada telefonu stacjonarnego; firma w UK podaje ceny w dolarach; ceny są podejrzanie "okrągłe"; gdy dobrze się wczytasz w stronę to pomieszane są dolary z funtami – strona internetowa jest skopiowana/posklejana z paru innych stron + dodane amatorskie fotki; sposób zapłaty jest nielegalny – np. Western Union nie dopuszcza zapłaty za towary/usługi za ich pośrednictwem

– to chyba już wystarczy aby stwierdzić, że to wałek

rogas15
    Członek

aha dzięki

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.