Strona główna Działy Hyde Park Anglia – coraz większa przestępczosć

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ach
    Participant

Z dnia na dzień coraz więcej jest artykułów o agresji wobec polaków. Z jednej strony nie dziwię się bo z własnego doświadczenia wiem, że polacy tak narzucają sobie normy – że lizustwo nie ma granic. To jest takie obrzydliwe! Zamiast pracować jak wszyscy to nie wiem co chcą pokazać. Wystarczy, że będą zawsze przychodzić do pracy by pracodawca mógł polegać na pracowniku.
    Pozdrawiam

Baggins
    Participant

czy tlumaczysz agresje lizusostwem piekny kawalerze?

7sisters
    Participant

Eee, a co to ja chciałem powiedzieć jeszcze?
    że w stare spodnie się nie mieszczę.
    A może trochę. Jak na to spojrzeć,
    kto chce znak wszędzie może dojrzeć

😉

HardcoR
    Participant

ach, ach, ach, chyba za malo jeszcze wypilem bo cos nie rozumiem twojego postu. Aglicy atakuja polakow bo nie lubia lizusow?? to jest motto Twojego postu?? Prosze, wyjasnij mi to bardziej lopatologicznie

ach
    Participant

Chodzi o konkurencję. Anglików wkurza do żywego mięsa, że Polacy zawyżyli normy, że "pracodawcy wolą polaków bo godzą się za najniższą krajową a robią dwa razy więcej" koniec cytatu z prasy.

Znam takiego jednego lidera – robił za dwóch by się podlizać a teraz nochalem ryje bo musi utrzymać tą wydajność jak nie chce wylecieć.

Miło i sympatycznie pozdrawiam

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Nie chce mi sie powtarzac uwazam ze to wina po czesci chamow i januszow sam mnie krew zalewala jak widzialem zachowanie JANUSZOW i mialem nieraz ochote wyplacic liscia.Niestety janki zalaly anglie po 1 maja 2004 to wzrasta agresja wobec polakow jest to takze wynikiem nieprzychylnych artykulow prasowych na temat polakow czesc prawdziwych czesc wymyslonych wyssanych z palca przoduje w tym prawicowy "Daily Mail"i Evening Standart".Wiadomo ze wyksztalcona czesc spoleczenstwa dostrzega pozytywne cechy emigrantow czy polakow ta mniej wyksztalcona czesc spoleczenstwa ma nas poprostu dosyc i zachowania Januszy.Troche sie nie dziwie mysle ze my polacy bylibysmy mniej tolerancyjni jakby dla przykladu najechalo nasz kraj 1 milion chinczykow i robilo za glodowe stawki w polsce jak to czynia polacy w U.K.Sam sie wkurzalem jak polacy obnizali stawki pracujac za glodowe stawki.sam wytykalem chamskie zachowanie polakow.No coz mam nadzieje ze czesc wroci do polski bo funt slaby i dlatego ze juz tu nie ma ELDORADO zreszta polowa polakow juz wrocila do kraju.
    😥

fatamorgana
    Participant

POŁOWA?????????????
    😯 😯 😯 😯
    Ja tam nadal gromady Januszów w Leeds widuję, a na Polish Corner coraz więcej polskich pijaczków.
    😈

Z analizy przyczyn w/w zjawiska trzeba wymienić:

1. narastająca konkurencję na rynku pracy – jak powiedziano wyżej, Polak is preferred
    2. Yorkshire to region mało miłujący obcych, dominują tu ludzie mało otwarci, raczej konserwartyści i fanatycy swego regionu
    3. owi konserwatyści- nisko wykształceni, mający bardzo podstawowe potrzeby życiowe (brać zasiłki lub zap…ć do roboty, wypić ile się da, nażreć się fishów i chipsów czy innego badziewia, gapić się bezmyslnie w TV do późnej nocy, lub wysiadywac w barach- kolejnośc dowolna…) które jednak coraz częściej zakłocane są przez "zabierających im pracę Polaków", są pod wpływem partii konserwatywnej, która za wroga publicznego nr. 1 uważa właśnie obcych, a w szczególności nas- Polaków.
    A ponieważ myślenie i analizowanie prawdziwych przyczyn ich kłopotów nie nalezy do zadań łatwych, więc owa klasa robotnicza woli posłuchac, co jej powiedzą koledzy i owa partia.
    Potem ich dzieci słyszą: "Ci fuc..ng Poles (or Polish bastards) taken my job! Get out ! Back to Poland!"
    Dużo potrzeba, aby wychodząc na ulicę i słysząc polska mowę przeszli szybko do wyładowania tych negatywnych emocji?
    Najlepiej widać to na przykładzie niejednej polskiej rodziny zamieszkującej okolice gdzie są siedliska chavów i socjal- leniów.
    Oni już poznali smak obcowania z miejscowymi patriotami…
    😈 👿

O szkołach i problemach polskich dzieci piszemy w innym wątku.
    A niebawem w L-M. TV zobaczycie i usłyszycie tez parę spraw w tym temacie.

cyklop
    Participant

oki dzieki ,moze wreszcie cos pozytecznego z tej pracy bedzie…. 😀 😀 😀 😀 😀

Fatamorgana, dość często piszesz o jakiś tajemniczych 'Januszach’. Co to, lub kto to? 🙂

cyklop
    Participant

januszy ci wytlumaczy ,moze ,ale skad wie gdzie jest polish corner z pijaczkami ?bo ja nie wiem a on wie no skad????????? 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯 😯

W Hamburgu wprost z autobusu z lotniska – trafiłem na 'polish corner’ który okazał się być dość 'międzynarodowy’. Menele kosmopolici – piękne czasy

cyklop
    Participant

ok hamburg ,ale taki elokwent z leeds i zna corner ja nie mam pojecia gdzie sie znajduje a ty masz? 😀

Członek

😯

pamietam ze fatamorgana juz kilka razy pisal o januszach na cornerze ale na harehills

Członek

Zadko tu zagladalem ostatnio ,dlatego czasami nie pamietam co wczesniej bylo tu pisane,ale potwierdzam ze jest takie miejsce na Harehills sam ostatnio mialem okazje widziec pijanych Januszy jak i zachlanych angoli jak robilem zakupy w tym slawetnym sklepie.Pojechalem zreszta pojednym z JANUSZY ktory ubral sie w koszulke polski (byl w ten dzien mecz Polska -Dania).Zwrocilem mu uwage aby niedarl pyska bo ma ubrana koszulke polski i kazdy widzi ze jest polakiem i robi obciach mi i innym polakom. a on ze jest tu 3 lata poprostu koles mnie rozwalil …,powiedzialem ze gowno mnie to obchodzi moze byc 6 lat i tak jest jeb.. januszem ktoremu sloma wystaje z butow… ALEK dziwie sie tobie ze jeszcze mieszkasz na tym zakichanym Harehills.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.