Strona główna Działy Hobby psp jak skonfigurowac ???

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Grzechu20
    Participant

czesc mam maly problem z skonfigurowaniem neta w psp wiecie cos moze jak to zrobic ???dzx

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Grzechu20 wrote:

czesc mam maly problem z skonfigurowaniem neta w psp wiecie cos moze jak to zrobic ???dzx

prosciej sie nie da:

z XMB-> Settings -> Network Stettings -> Infrastructure Mode ( przełącznik WLAN musi byc na ON ) -> New Connection -> Scan i podążaj krok po kroku.

Wybierasz AP z listy (jezeli scan jakis znajdzie), SSID zostaw bez zmian, wpisz WEP lub WPA Key ( zależy które masz na AP ) , przetestuj, zapisz i działa !!

Grzechu20
    Participant

już działa dzięki za pomoc

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Grzechu20 wrote:

już działa dzięki za pomoc

Nie ma wyjscia, musi dzialac 🙂

kravitz
    Participant

Czy wiecie gdzie w leeds mozna zrobić Downgrade z 2.82 do 1.50 ?
    Bardzo mi zależy. Bede wdzięczny za info

HardcoR
    Participant

mam LUMINIES wiec jak chcesz to moge wypozyczyc 🙂

efkolaia
    Participant

a jak nie chcial bys tego robic sam to w polsce 50 zeta pol godziny i po sprawie 🙂 w leeds szukalam ale nie znalazlam niestety ;/ jak powiedzialam w pracy co chce zrobic to wszyscy wielkie oczy. 😆 czasem mam wrazenie ze tylko my tak kombinujemy :]

HardcoR
    Participant

efkolaia wrote:

a jak nie chcial bys tego robic sam to w polsce 50 zeta pol godziny i po sprawie 🙂 w leeds szukalam ale nie znalazlam niestety ;/ jak powiedzialam w pracy co chce zrobic to wszyscy wielkie oczy. 😆 czasem mam wrazenie ze tylko my tak kombinujemy :]

Chyba sobie zartujesz. Jak pokazałem swoja PSP z CF to niektorym oczy na wierzch wyszły, następnego dnia downgradowałem dwie PSP moich managerow, tydzien pozniej kolejne trzy.
    Teraz chłopaki szaleja na całego teraz – uwież mi, Anglicy też potrafią kombinować 😀

na koniec pytanie: co jest najlepsze do przechowywania PSP – odpowiedź na zdjęciu 😀 😀
    [img:461e1df4b6]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_482ffd44f06c18735.jpg[/img:461e1df4b6]

kravitz
    Participant

HardcoR wrote:

mam LUMINIES wiec jak chcesz to moge wypozyczyc 🙂

Mógłbyś w razie czego pomóc? Wczoraj kupilem GTA VCS Ale niestety późniejsza wersje na której nie da sie tego zrobić :/

HardcoR
    Participant

Mogę pomóc, pisz na PW

v-tec
    Członek

Hardcor o co chodzi z tym downgrade i CF?

HardcoR
    Participant

v-tec wrote:

Hardcor o co chodzi z tym downgrade i CF?

Downgrade – sprowadzenie firmware PSP do wersji 1.5 (pierwsze PSP miały tą wersję) an astępnie istalacja Custom Firmware – firmware zrobione na bazie oryginalnego FW Sony ale posiadające dużo dodatkowych opcji 😀
    Dzięki temu możesz uruchamiać co tylko chcesz na PSP.

efkolaia
    Participant

HardcoR wrote:

Chyba sobie zartujesz

no nie nie zartuje sobie.

Grzechu20
    Participant

ja tam wole standart tz. to co wychodzi oficjalnie 😉 😉

HardcoR
    Participant

Grzechu20 wrote:

ja tam wole standart tz. to co wychodzi oficjalnie 😉 😉

A kto mówi że na CF nie możesz grac w oryginalne gry?? ja dalej kupuję oryginały, uzywanie są śmiesznio tanie. A CF’a uzywam do innych rzeczy 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.