Strona główna Działy Hobby Formatowanie dysku Hdd sata ntfs na fat32

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    back2berlin
    Participant

rozumiem ze nie masz pc? tylko samego laptopa, a ten dysk jest dyskiem 3,5 calowym, bo sam powiedziales ze niemozesz go podlaczyc do lapka, jesli mialbys pc moglbys podlaczyc ten dysk normalnie no chyba ze to 2,5 cala to rowniez do laptopa mozesz podlaczyc zamiast swojego,uzyc nawet plyte instalacyjna windows 98 ona przed instalka formatuje dysk na fat32 i bylo by cacy. jesli jednak nie masz pc, tylko tego hdd playera, to masz problem:) a ja poki co nie mam innych pomyslow, no chyba ze masz znajomego z pc, to wtedy bez problemu za pomoca windy 98 mozesz sformatowac.
    Ps, mozesz tez zalatwic kieszen podlaczana usb od znajomego rowniez:), wtedy wsadzasz dysk , podlaczasz kieszen pod usb do laptopa i robisz to co wyzej napisalem:)

lepster
    Participant

mam takie pytanie: czy masz zly format plikow czy zly system plikow ? jesli to zly format plikow nie chodziu tu o to ze jest w ntsf tylko o to ze rozszerzenia plikow ktore chesz odtwarzac nie sa obslugiwane przez tego playera a jesli to jednak system plikow to radze odpuscic win98 i zrobic to pod xp znacznie szybciej i wygodniej bo bez bootowania z cd albo co gorsza z flopa 🙂 po prostu wchodzisz start>ustawienia>panel sterowania>narzedzia administracyjne>zarzadzania komputerem>zarzadzanie dyskami tam masz wszystkie potrzebne opcje lacznie z dzieleniem na partycje

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.