Strona główna Działy Czarna lista Czego Wam Brak

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

taa seksu!!! 😆 i dawki czarnego humoru z polskich serwsow informacyjnych

v-tec
    Członek

[quote:87d1cea521]taa seksu!!! 😆 i dawki czarnego humoru z polskich serwsow informacyjnych[/quote]
    Ja akurat mam jedno i drugie pod dostatkiem 🙂
    A brakuje mi (i tu nie będę oryginalny) dobrego chlebka i wędlinki, a także pol. gazet i czasopism bo jestem ich nałogowym czytakiem – wszystkie wymienione rzeczy miewam od czasu do czasu ale nie tak na codzień, ale w sumie może to lepiej bo mi się nie znudzą a jak mam to doceniam

owodlag
    Członek

l&k szukasz pomysłu na biznes?

neonka
    Członek

dokladnie brak tu polskich gazet…i nie mowie tylko o kolorowych czasopismach dla kobiet, ale o wielu innych….
    a poza tym to mi brakuje dobrego ialego wiejskiego serka 🙂

basia
    Participant

a mi z materialnych rzeczy to chyba niczego nie brakuje 🙄 dlugo sie zastanawialam i nic nie udalo mi sie wymyslic czego tutaj nie moge kupic ❓ hmmmmmm

dennis44
    Participant

BRAK SLONCA LUDZIE CHYBA TO NAJWAZNIEJSZE CZEGO W TYM KRAJU BRAK!!!

GAWEL
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dennis44 wrote:

BRAK SLONCA LUDZIE CHYBA TO NAJWAZNIEJSZE CZEGO W TYM KRAJU BRAK!!!

…zartujesz chyba sobie ?
    ostatnio to brakuje deszczu 😉

neonka
    Członek

heheh no tak, deszczu to dawno nie bylo 😀 hihihih…jednak jakos za nim nie tesknie 😀 😀 😀

Minek
    Członek

Mi niczego nie brak – nie po to przecież tu przyjeżdżałem, żeby teraz za czymś tęsknić… Kwestia przyzwyczajenia.
    Miłości mi brakuje, ot co… 😀
    Pozdrawiam!

efkolaia
    Participant

uuuu a ja tu właśnie ostatnio myślałam nad jakimś kolejnym forumowym spotkaniem 🙂 mnie brakuje znajomych 🙁 niektorych 😛

Indra
    Participant

efkolaja, no to bierz sie za rozsylanie zaproszen 😉
    Mnie niczego nie brakuje 😀

neonka
    Członek

🙂

efkolaia
    Participant

qrde no nie chce wychodzić na nachalna albo co 😉 wiesz ja taka nieśmiała jestem 😉

Indra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    efkolaia wrote:

qrde no nie chce wychodzić na nachalna albo co 😉 wiesz ja taka nieśmiała jestem 😉

Ty jestes tak niesmiala, jak ja blondynka ;p)

slanting_eye
    Członek

mi brakuje zimnej wodki w knajpach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.