Strona główna Działy Dziecko opieka nad niemowlakiem

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Dorota Siarek
    Participant

Witam! mam pytanko czy ktos zna adresy przedszkoli dla szesciomiesiecznego dziecka od września w leeds lub dziewczyne która chciałaby zająć sie dzieckiem równierz od września ja pracuje na zmiany.Z góry dziękuje,pozdrawiam[/color:8a91451fc9][/size:8a91451fc9]

Justii
    Participant

chetnie bym pani pomogla ale nie wiem nic o takich przedszkolach a na tygodniu chcialabym isc do szkoly chociaz na 2 dni bo sama mam 2mies. dziecko. pozdrawiam

ela1981
    Participant

pewnie 99% prywatnych przedszkoli zajmuje sie dziecmi w tym wieku, wiec wpisz dane z twoim adresem lub adresem pracy (jak Ci wygodnie) do google i bedziesz miala wynik, przeciez jest tego tysice a my mozemy podac 30 mil od twojego domu, co zakadam nie bedzie Ci pasowac, choc reklama poszukiwania niani zapewne dobra

Dorota Siarek
    Participant

czy mozesz mi cos więcej powiedzieć o przedszkolach przyszkolnych jak je znaleść i czy przyjmuja tam również dziciaczki które maja szesc miesięcy. Dziękuje za pomoc pozdrawiam 😀

ela1981
    Participant

w przyszkolnych przyjmuja od momentu kiedy dziecko zacznie 3 latka (musi byc samodzielne: sprawy toalety, umiejetnosc jedzenia samemu itp….), pozostaje Ci tylko prywatne lub nianka zarejstrowana w OFSTED (mozliwosc zwrotu kasy w zaleznosci od dochodu rodziny)

Dorota Siarek
    Participant

a wiesz może ile kosztuie takie prywatne przedszkole i niania,i czy duży jest problem to załatwić oraz do kogo się zgłosić o pomoc w kosztach dziękuje z pomoc pozdrawiam

ela1981
    Participant

przykladowe ceny pierwszego wyszukanego prywatnego przedszkola: http://www.toyboxlivecam.co.uk/fee.html

jak wynika ze strony na jedno dziecko mozesz (ale nie musisz – zalezy od dochodu) dostac do 175£ zwrotu tygodniowo, reszta info http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/TaxCreditsandChildBenefit/TaxCredits/DG_073803

czy problem zalatwic? albo sie kwalifikujesz albo nie, nie ma trzeciego wyjscia

kasiulka.
    Participant

Ja bardzo chetnie bym sie zajela maluszkiem bo sama mam 19-miesiecznego urwiska ale mieszkamy chyba za dalekooo! Pozdrawiamy i powodzonka w poszukiwaniu !!

Dorota Siarek
    Participant

Dziękuje bardzo za dobre chęci ja mieszkam w leeds wiec chyba jest to nie realne,ale miło że ktoś chce pomóc.Pozdrawiam 🙂

Dorota Siarek
    Participant

witam! bardzo prosze o jakies strony internetowe przedszkoli panstwowych jak i prywatnych dla 20miesiecznego dziecka jezeli to nie problem z gory dziekuje pozdrowienia

ela1981
    Participant

panstwowe przyjmuja dzieci od 3 lat, prywatne juz od kilku tygodni, wiec chyba tylko prywatane Ci pozostalo
    wbij w google swoj kod pocztowy + private nursery i cos wybierzesz przeciez jak ci podamy 100mil od ciebie to i tak z tego nie skorzystasz

http://www.google.co.uk/search?hl=en&cr=countryUK%7CcountryGB&rlz=1R2ADBF_en-GBGB335&ei=JwXXStejM4au4QbBuYX7CA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CA8QBSgA&q=private+nursery+leeds&spell=1

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.