Strona główna Działy Hyde Park Cena Paliwa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

[quote:e1aec77e4f]Jak donosi „Der Spiegel” w Ameryce powstała sekta religijna, której członkowie modlą się na stacjach benzynowych o tańsze ceny paliw. Lider sekty o jakże religijnej nazwie „Modlitwa przy dystrybutorze” zdołał zgromadzić ostatnio grupę 200 osób na niedzielnej modlitwie w San Francisco. Myślą przewodnią organizowanych akcji była „interwencja w życie tych samolubnych i chciwych ludzi, którzy pozwalają na tak wysokie ceny paliwa” [/quote:e1aec77e4f] 🙂

USA 1litr poniżej dolara UK powyżej funta (1.07 ASDA). Pamiętam jak tu przyjechałem kosztował 84p… 😕

v-tec
    Członek

… a w Stanach kilka lat temu galon kosztował dolara z groszami a teraz 3,50…

Rządy w żaden sposób nie przeciwdziałają rosnącej cenie paliw bo im to na rękę, w ten sposób bez konieczności formalnego podnoszenia podatków pobierają coraz więcej z tytułu vat i innych

Anonim
    Gość

ja bym nie narzekał gdyby paliwo w Europie kosztowało tyle co w USA czyli 0.5 funta lub 2.2zl.
    ~1.30 za galon pamiętam to był "raj". Za to mamy tax credit i inne dobrodziejstwa…

v-tec
    Członek

O ile wiem to tax credit narodził się w USA i do dziś jest tam stosowany

bartek4
    Participant

kazde tankowanie to 8 funtow wiecej dla mnie niz rok temu. za jakis czas paliwo bedzie po 1.50. to wcale nie doprowadzi do tego ze zacznie namubywac samochodow na drogach. wszystkie ceny pojda do gory.

jak ktos chce moze zrobic przesiadke na komunikacje miejska.

btw autobusy sa dla plebsu 😆

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bartek4 wrote:

a nie-plebs to czym jezdzi?wiekowe audi a4?
    a co z rowerem tez dla plebsu?

jestem ciekaw czym ty jezdzisz

Anonim
    Gość

rover’em z diurawymi progami i alusami 🙂

slanting_eye
    Członek

chodzi mi o rower w sensie rower:)
    taki co to sie pedaluje:)

scarface
    Członek

No tak samochodami to KOZAKI tylko sie woza. Oczywiscie muza na full i zimny Lokiec za okno.

Wies tanczy i spiewa!

cyklop
    Participant

jeden zbiera kase a drugi wydaje na co chce ,zeby jezdzic z lokciem trzeba wywalic z 5b kawalkow ,kazdy robi co chce

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bartek4 wrote:

ale po jakiego takiego durnia komentujecie,widac przeciez ze baran se starego eskorta kupil albo starszego mondeo co w Polsce by mogl pomarzyc i teraz sie nauczyl nowego wyrazu "plebs".Wiec wiedz baranie ze komunikacja miejska w Uk porusza sie wielu szefow firm,dyrektorow,menagerow bo tu chleje kazdy piwo a potem nie moga jezdzic autami a na taryfe im szkoda bo sa dusigrosze.A baran i prostak z Polski mysli ze jest wirucha bo jezdi starym zlomem i zarabia 800 na miesiac.

bartek4
    Participant

filipek sam wlasnie pokazales kto tu jest burakiem. mozna komus odpowiedziec ale zeby go tak odrazu obrazac? prawda w oczy kole? napisalem to zdanie tak z przymrurzeniem oka,a Ty odrazu podskakujesz. wyluzuj sie i ogarnij troche. zerknij na netykiete i jak podszkolisz swoje maniery wroc. cham i prostak 😆

Asix
    Participant

scarface wrote:

No tak samochodami to KOZAKI tylko sie woza. Oczywiscie muza na full i zimny Lokiec za okno.

Wies tanczy i spiewa!

zależy co za muze zapodajesz 😉

ewelin
    Participant

w autobusach też jest muza 🙂 i tooo same świeże hity z pierwszych miejsc list przebojów :!:A do tego nawet czyjś wokal usłyszysz 😉 😀 😆

cyklop
    Participant

wojti USA 1litr poniżej dolara UK powyżej funta (1.07 ASDA). Pamiętam jak tu przyjechałem kosztował 84p… Confused zawsze mozesz wrocic do kraju ,kupisz moze taniej????? 😀 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.