hey , czy sa osoby ktore chcialby by pograc w cross flatts park ( beeston) mieszkam w okolicy i mam czas i ochote na odbijanie pilki , pozdrawia i czeka na was.
kontakt przez siedziuq@gmail.com
ja gram na Armley, generalnie mam przeciwnika do potencjalnej zaglady 😆 , ale jak przyjdziesz do nas nawet sam na korty to znajdziesz kogos do gry i napewno bedzie to Polak/Polaka, bo notorycznie korty sa oblegane, pewnie tak samo jest na Beestonie……..
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
mor2 wrote:
Heja Ja ze znajomymi grywamy na Roundhay park fajne miejsce 12 kortow polecam mozna jakis turniej zrobic np. Roundhay na Armley 😉
nie wiedzialem ze na r poark sa korty?
gdzie dokldnie?
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
mor2 wrote:
Heja Ja ze znajomymi grywamy na Roundhay park fajne miejsce 12 kortow polecam mozna jakis turniej zrobic np. Roundhay na Armley 😉
hmm ja myślę, że Armley zdecydowanie pokona Roundhay, nas jest tutaj więcej :P:P:P 😉 8)
mor2 wrote:
A co jesli ktos czasami gra na Roundhay a czasami w Armley? 😉
Ewelin i co my zrobimy? 😆 😆 😆
siemka!
wyczialem jedna narazie miejscowke, gdzie mozna pograc wtenisa…jest to w poblizu parku tropikalnego i amlego skateparku..jutro bede mielil, jesli ktos chcialby zemna pograc , to jestem chetny na wspoolná gierke…
jak cos piszcie
peace…
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.