Strona główna Działy Hobby tennis – beeston park

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    siedziuk
    Członek

hey , czy sa osoby ktore chcialby by pograc w cross flatts park ( beeston) mieszkam w okolicy i mam czas i ochote na odbijanie pilki , pozdrawia i czeka na was.
    kontakt przez siedziuq@gmail.com

pozdrawiam Lukasz

siedziuk
    Członek

Czyzby nikt nie chcial pograc w tennis >?? mam rakiety , pileczki, boisko za darmo???? come on people!!

ela1981
    Participant

ja gram na Armley, generalnie mam przeciwnika do potencjalnej zaglady 😆 , ale jak przyjdziesz do nas nawet sam na korty to znajdziesz kogos do gry i napewno bedzie to Polak/Polaka, bo notorycznie korty sa oblegane, pewnie tak samo jest na Beestonie……..

kdssi648
    Participant

zglaszam sie na chotnika
    dopiero zaczynam grac, wlasnie na bestonie gralem
    raczej weekend mi pasuje

siedziuk
    Członek

SUPER!!!!! cieszy mnie to bardzo. wysle na priv moj nr tel. pozdrawiam
    Lukasz

mor2
    Członek

Heja Ja ze znajomymi grywamy na Roundhay park fajne miejsce 12 kortow polecam mozna jakis turniej zrobic np. Roundhay na Armley 😉

kdssi648
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

Heja Ja ze znajomymi grywamy na Roundhay park fajne miejsce 12 kortow polecam mozna jakis turniej zrobic np. Roundhay na Armley 😉

nie wiedzialem ze na r poark sa korty?
    gdzie dokldnie?

mor2
    Członek

no naprzeciwko glownej bramy do parku i zaraz obok Tropical World i przy przystanki 12, 12A Bardzo fajne miejsce

ewelin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

hmm ja myślę, że Armley zdecydowanie pokona Roundhay, nas jest tutaj więcej :P:P:P 😉 8)

Pozdrówka

mor2
    Członek

Haha nie liczy sie ilosc tylko jakosc pmietaj pozdrawiam 😉

ewelin
    Participant

taak ale ilość zawodnoków x dobra jakość = lepsza wygrana 😛 😆 😉

Pozdrawiam

cheeky girl
    Participant

mor2 wrote:

A co jesli ktos czasami gra na Roundhay a czasami w Armley? 😉
    Ewelin i co my zrobimy? 😆 😆 😆

A kiedy gracie na Roundhay bo tam mam blizej?

funkyfreshzorro
    Participant

siema
    ja bym pogral, nie amm sprzetu…jestem w leeds od pn i narazie ejstem bez bazy…musial bym obczaic jak dojechac itd…;] ale tak jestem chetny..

derailed
    Participant

Musze przyznac ze mnie wciagnelo dosyc z tym tenisem.

Swietny relaks po calym dniu pracy…

Wczoraj pogralismy troche z Cheeky, ostatni zeszlismy z kortow…

A potem El Bareto i piwko na rozluznienie miesni…

Pysznie… 😆

funkyfreshzorro
    Participant

siemka!
    wyczialem jedna narazie miejscowke, gdzie mozna pograc wtenisa…jest to w poblizu parku tropikalnego i amlego skateparku..jutro bede mielil, jesli ktos chcialby zemna pograc , to jestem chetny na wspoolná gierke…
    jak cos piszcie
    peace…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.