Strona główna Działy Czarna lista NORTH & SOUTH OSZUSCI !!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    radunio
    Członek

Chcial bym rowaniez ostrzec wszystkich przed praca dla agencji NORTH & SOUTH zostalem oszukany nie zaplacono mi za tydzien pracy jak i nie zworcono mi pieniedzi za buty za ktore pobrano mi 25 funtow a ktore oddalem po oddalem nastepnego dnia gdyz byly stare i zamale. Zwracalem sie do zwiazkow zawodowych o pomoc dzwonili tam i pisali pisma i nic jak ide tam to smieja mi sie w twarz i mowia ze nie pamietamietaja o niczym takim. Wraz ze mna zostalao oszukanch mnustwo ludzi z ktorymi tam pracowalem nastepnym moim krokiem bedzie sad pracy Pozdrawiam.

A!Dolph
    Participant

[NORTH & SOUTH

prawda to k.rwy i zodzieje nie zapacili mi za holiday ale jak poszedlem do Citizen advice b to niestety bylo za pozno( masz max 3-m-c)

jamie i mike jedyne co zostalo mi to napluc im w twarz

kunegunda
    Participant

jak to jest agencje co chwile robia polakow w jajo a oni dalej lgna do nich jak do gowna

v-tec
    Członek

Jest tak dlatego że nie ma komunikacji i solidarności między Polakami.
    Powinno być tak że jeżeli agencja x nie wypłaciła pieniędzy albo w inny sposób oszukała kogoś, wszyscy powinni się o tym dowiedzieć i konsekwentnie bojkotować, wtedy musieli by zmienić podejście albo zbankrutować

slanting_eye
    Członek

polacy i wspolny bojkot to niemozliwe,zawsze znajdzie sie jakies "ale"…
    zeby zyc musimy narzekac 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.