Strona główna Działy Hyde Park Leworęczni

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Pabloo
    Członek

Szukam sklepu z artykulami dla leworecznych, wprawdzie jest ich kilka w necie, wolalbym jednak wybrac sie do prawdziwego.
    Ma ktos namiary?

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

Szukam sklepu z artykulami dla leworecznych, wprawdzie jest ich kilka w necie, wolalbym jednak wybrac sie do prawdziwego.
    Ma ktos namiary?

A jakimi artykulami??? 😉

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

derailed wrote:

Pabloo wrote:

Ma ktos namiary?

A jakimi artykulami??? :wink:[/quote]

moze gitarkami? 😛

HardcoR
    Participant

Pabloo wrote:

Ma ktos namiary?

Popytaj wsrod niedzwiedzi polarnych – podobno wszystkie co do jednego sa leworeczne (lapne??) 😀

7sisters
    Participant

Sklep nazywa sie 'Leftorium’ i miesci sie w Springfield. Wlascicielem jest Ned Flanders.

cyklop
    Participant

nozyczek nie widzialem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reddbull
    Członek

tez leworeczny jestem… ale nigdy nie potrzebowalem niczego specjalnego…

cyklop
    Participant

masz w samochodzie skrzynie biegow dla leworecznych 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ela1981
    Participant

Pabloo wrote:

Ma ktos namiary?

😯 😯
    podaj linki plisssssss, z checia poogladam, bo jakos sobie nie moge wyobrazic niczego specjalnego!!! dla leworecznych

Sandgirl
    Członek

a ja widzialam kiedys w tv.. rondelek chociazby…

zanim obejrzalam ten program to sobie nie zdawalam sobie sprawy z jakimi utrudnieniami w najdrobniejszych sprawach spotykaja sie osoby leworeczne…

cyklop
    Participant

no nie wiem,moze ja nie jestem leworeczny, tylko pisze lewa reka,bo rondelka normalnego uzywam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Pabloo
    Członek

Przykladowe produkty dla leworecznych:
    http://www.anythingleft-handed.co.uk/acatalog/index.html

Ostatnio nawet noze sa dla praworecznych – jesli przyjrzysz sie ostrzu zobaczysz, ze nie jest symetryczne, a lworeczni stanowia do 10% populacji.

Z ciekawostek: 38, 40, 41 i 42 prezydent USA to osoby leworeczne, 4 z 12 astronautow chodzacych po ksiezycu to osoby leworeczne.

Reddbull
    Członek

cyklop wrote:

masz w samochodzie skrzynie biegow dla leworecznych 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tez fakt 😛

7sisters
    Participant

Od razu zastrzegam ze nie mam zamiaru dyskryminowac leworecznych.

O ile przychodzi mi do glowy pare rzeczy ktore sa zwykle projektowane dla praworecznych (komputerowa mysz, zegarek na reke, telefon ze przewodowa sluchawka) o tyle ni cholery nie rozumiem jakie ma znaczenie po ktorej stronie noza jest ostrze?

v-tec
    Członek

Pabloo wrote:

4 z 12 astronautow chodzacych po ksiezycu to osoby leworeczne.

Póki co to nikt po księżycu nie chodził ani prawo ani leworęczni

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.