Strona główna Działy Finanse Ubezpieczenie Samochodu – ktore polecacie ??

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    lodzianka
    Participant

liverpool victoria

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kml wrote:

Witam,
    Ktora firme sposrod dostepnych na rynku polecacie, aby ubezpieczyc auto ??

Wiem, ze istnieja strony ktore porownuja takie ubezpieczenia i wyszukuja najtansze, ale chodzi mi o opinie ludzi ktorzy maja ubezpieczone auta.

Temat wałkowany był juz tyle razy ale widze że niektórzy nie potrafią dostrzec jednej istotnej rzeczy – kwota ubezpieczenia jest bardzo [b:fd2a82f5bd]indywidualna[/b:fd2a82f5bd] bo zależy iod bardzo wielu czynników.
    Więc nawet jak zbierzesz opinie 50 osób to sie może okazać że i tak kwota [b:fd2a82f5bd]Twojego[/b:fd2a82f5bd] ubezpieczenia będzie kosmicznie inna od tych podanych przez ludzi.
    Odsyłanie do stron porównawczych ma naprawde wiele logiki – pozwala znalezc najlepsze oferty [b:fd2a82f5bd]dla Ciebie [/b:fd2a82f5bd] bo to ty decydujesz jaki rodzaj ubezpieczenia chcesz, jaki exces itp., więc nie czekaj na opinie innych tylko zanurkuj w netcie i wklep dane swoje i auta na np:www.moneysumpermarket.com , http://www.COMPAREtheMARKET.com i innych które znajdziesz na googlarce.

kml
    Participant

Kupilem ubezpieczenie w Churckullu.

HardcoR pytanie brzmialo:
    ,a nie ktore ubezpieczenie na rynku jest najtansze (bo to moge sprawdzic na stronach) …

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kml wrote:

Kupilem ubezpieczenie w Churckullu.

HardcoR pytanie brzmialo:
    ,a nie ktore ubezpieczenie na rynku jest najtansze (bo to moge sprawdzic na stronach) …

Nie bój sie, doskonale zrozumialem pytanie 😕

Jezeli polecil bym Ci [b:7ae0b63e9e]Post Office[/b:7ae0b63e9e] lub [b:7ae0b63e9e]M&S[/b:7ae0b63e9e] gdzie kwota Twojego ubezpieczenia byla by +50% od pozostalych, to bys kupil tylko dlatego ze ktos poleca???

Reddbull
    Członek

Na Twoim miejscu sprawdzilbym wyszukiwarki… tak jak Kolega napisal powyzej to, ze ktos Ci poleci jakas ubezpieczalnie wcale nie oznacza, ze bedzie dobra… zreszta 'oferty’ ubezpieczalni zmieniaja sie z dnia na dzien…
    napisz o sobie cos wiecej… ile masz lat, jakie doswiadczenie, plec…
    jest masa mniejszych ubezpieczalni, ktore oferuja duzo tansze ubezpieczenie… wiem, ze moj Tato ma ubezpieczenie w Saga (powyzej 50 roku zycia), moja mama w MMA przez Kwik- Fit, a ja mam w Quinn Direct (podobno robili problemy z polskimi znizkami).

pozdrawiam i zycze powodzenia

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.