Strona główna Działy Śmietnik dodatkowa praca

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kami
    Participant

zapomnialam dodac oczywiscie chodzi mi o prace w Leeds 😀

ewelina222
    Participant

Ico z tego ,ze bedziesz wiecej zarabiac jak pojdziesz do innej pracy to bedziesz palcic emergency tax i tylko bedziesz robic na podatek i tym samym zarobisz 10 funtow wiecej zapytaj w swojej pracy lepiej czy nie maja overtimow:)pozdrawiam

kami
    Participant

non nie jestem pewna czy wyjdzie 10 fuli wiecej . wiekszosc moich znajomych maja po2 prace i nie narzekaja ze robia tylko na podatek.pzdr 😀

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewelina222 wrote:

Ico z tego ,ze bedziesz wiecej zarabiac jak pojdziesz do innej pracy to bedziesz palcic emergency tax i tylko bedziesz robic na podatek i tym samym zarobisz 10 funtow wiecej zapytaj w swojej pracy lepiej czy nie maja overtimow:)

Emergency Tax to inaczej opodatkowanie podstawowa stawka ktora w tym roku podatkowym wynosi 20 % i ta sama stawka sa opodatkowane kazde dochody powyzej kwoty wolnej, nie wazne czy to dodatkowa praca czy overtime, wiec jezeli stawka jest ta sama nie ma znaczenia czy pracujesz w jednej czy dwoch firmach.

ewelina222
    Participant

no tak ale jezeli konczsz jedna prace dostajesz druk p45 czyjkos tak i dzieki temu uchroni cie to przed placeniem w kolejnej pracy emergency tax

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kami wrote:

zapomnialam dodac oczywiscie chodzi mi o prace w Leeds 😀

zajrzyj tutaj: http://www.jobs.leeds.pl – na forum nie umieszczamy ogloszen 😕

zamykam temat

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.