Strona główna Działy Hobby W poblizu colchester odkryto grob druida sprzed 2000 lat!

• This topic has odpowiedzi, 2 wypowiedzi, and was last updated 17 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

A to jakaś wyczekiwana wiadomość? Ja czekam na informacje w polskich mediach o odkryciu nowego grobu indiańskiego szamana w Boliwii.

Myślę ze na odpowiednich portalach archeologicznych (w tym polskich) dowiemy sie więcej. 😈

julka
    Participant
    ”wojti” wrote:

A to jakaś wyczekiwana wiadomość? Ja czekam na informacje w polskich mediach o odkryciu nowego grobu indiańskiego szamana w Boliwii.

Myślę ze na odpowiednich portalach archeologicznych dowiemy sie więcej. 😈

dla niektorych tego typu informacje sa ciekawe (dlatego umiescilam posta w dziale Hobby – Hobby = zainteresowania – niektorzy interesuja sie starymi cywilizacjami i historia religii innych niz chrzescijanstwo).

Napisalam "nareszcie" bo juz dawno temu czytalam o tym na innych, anglojezycznych portalach i po raz pierwszy na portalu polskim znalazlam ciekawa wiadomosc tego rodzaju.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    julka wrote:

dla niektorych tego typu informacje sa ciekawe (dlatego umiescilam posta w dziale Hobby – Hobby = zainteresowania – niektorzy interesuja sie starymi cywilizacjami i historia religii innych niz chrzescijanstwo).

Napisalam "nareszcie" bo juz dawno temu czytalam o tym na innych, anglojezycznych portalach i po raz pierwszy na portalu polskim znalazlam ciekawa wiadomosc tego rodzaju.

Pewnie ze sa ciekawe. Poczytać można było o tym w lutym na polskich portalach.

Czy to pierwszy grób druida

http://archeolodzy.org/forum/viewforum.php?f=10&sid=97ae742db55e3cb092707571391fe949

Anonim
    Gość
Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.