Strona główna Działy Finanse bankomaty

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cczarek
    Participant

Witam wszystkich.mam pytanko….posiadam konto w lloydsie typu classic wybieram sie do polski na urlop i jaka jest mozliwosc wyplaty pieniedzy w polsce z tego konta…czy moge wyplacic je w kazdym bankomacie czy moze musze isc do jakiegos banku…z gory dziekuje za odpowiedz

BZC
    Participant

siemanko, ja tez mam karte w lloydsie, konto tez to samo. Kase wybierzesz w kazdym bankomacie, gdzie ejst nalepka "visa".
    Ja przewaznie wybieralem w bankomatach PEKAO.
    Prowizja minimalna, wiec spokojnie mozesz wybierac.

pozdro

cyklop
    Participant

wybierac tak ,ale trzeba miec co i najlepiej od razu cala sume ,policza tylko raz za obsluge 😀

blackeddy
    Participant

Wez tez pod uwage, ze biorac pieniadze z bankomatu dostajesz je po najgorszym z mozliwych kursie. Lepiej jest juz wymienic funty w jakims kantorze. Zawsze gdy wymienialem ok 100 funtow dostawalem cene lepsza niz byla na tablicy.

ToRuNiAk
    Członek

Miałem konto w lloydsie(płaciłem chyba 7pound) przez ok. pół roku, ale nie byłem zadowolony. Teraz mam konto w HSBC, pare miesiecy temu zmienilem z tego darmowego na platne (jakas promomcja byla, umowa na 18miesiecy, przez rok 7,5miesiecznie pozniej 15) masz wliczony travel insurance dla Ciebie i Tych którzy są zameldowani pod tym samym adresem i wypłaty z bankomatów bez prowizji:) Ostatnio byłem w Turcji, tam kurs waluty skacze codziennie i za każdym razem jak wyciągałem kase liczyli po nowym kursie(takim jak w wiekszości miejscowych kantorów)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.