Strona główna Działy Hyde Park KYLIE MINOGUE W LEEDS

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Sandgirl
    Członek

Oooo.. to moze Davida Tennanta mi sie uda spotkac bo oni sie cos ostatnio podobno bardzo lubia 😉

cyklop
    Participant

chyba jest tylko z pieskiem,wiecej wiadomosci moze dzis wieczorkiem 😀

ela1981
    Participant

ciekawa jestem kogo to interesuje i czy ktos sie wogole wybiera po ten autograf?
    nie jestem zlosliwa tylko poprostu ciekawa

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

ciekawa jestem kogo to interesuje i czy ktos sie wogole wybiera po ten autograf?

mnie zycie gawiazd i gwiazdeczek nie interesuje 🙂

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

jacyc fani golden pants na pewno sa …

ela1981
    Participant

”wojti” wrote:

ela1981 wrote:

mnie zycie gawiazd i gwiazdeczek nie interesuje :)[/quote]

a ja juz myslalam, ze to tylko ja sie nie zwolnie z pracy/ zrezygnuje z czegos-tam po to by ustawic sie w kolejce na dziesiatym pietrze w hotleu Malmaison 😆

Sandgirl
    Członek

Jak juz napisalam, mi bardziej zalezy na Davidzie niz na Kylie 😉

cyklop
    Participant

davida nie ma jest tylko piesek i na 4 pietrze a nie na 10 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.