Strona główna › Działy › Hyde Park › Jaki jest numer do konsula w Leeds/Manchester?
Czesc wszystkim;) chyba nie moge znalezc na stronce ale usilnie prosze o namiary na konsula z leeds/manchester- mam do niego maila ale musze sie pilnie skontaktowac i szukam numeru telefonu mozecie pomoc? pozdrawiam
nie posiadam numeru telefonu,ale moge sluzyc adresem mailowy jesli pasi to prosze, manconsulate@hotmail.com 😀 😀 😀
masz wiadomosc na PW
a ten adres jest Ok? odpowiedzą na wiadomość ❓ pisałes juz cos tam?
Do mnie odpisali:)
tak ewelin adres jest ok ,nawet umowilem goscia na wizyte u konsula ,podczas jego pobytu w leeds ,szybko sprawnie i kosztownie zalatwili sprawe 😀 😀 😀
ja rowniez dolaczam sie do prosby o numer do Pana konsula jako ze mail pozostaje jak narazie bez odpowiedz.
Pozdrawiam
Goska
moje poszukiwania nie poszly na marne;) !, oto nr do konsula- 07892791382, pozdro 🙂
a czy sprawdzony ten numer i mozna dzwonic ,czy to tylko moze prywatny? 😯 😯 😀 😀 😀 😀 😀 😀
hehe, tylko bez takich prosze:wink: juz dzwonilam i infomacje uzyskane byly scisle biznesowe;)
ok tylko pytalem 😀 😀 😀 ale wazne ,ze odbiera moge podac inny ,ale z konsulem sie nie dogadasz tylko ze mna 😀 😀 😀
dziekuje 😀
ale postoje? 😀