Strona główna Działy Hobby o co biega?

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

Hej, mam problem z netem (rozmiar L z Virgin). Wszystko chodzilo pieknie do pewnego dnia i od tego dnia [b:433f749e1a]pewne[/b:433f749e1a] strony przestaly dzialac np: moge sie zalogowac na poczte wp, widze ile mam nowych ale nie moge wejsc w wiadomosc by ja odczytac bo sie wiesza (not responding), to samo z ebayem i np:findaproperty, gdzie wyswietla pierwsza strone ale dalej przegladac nie mozna. Problem w tym, ze moge sie logowac i przegladac pewne strony (banking internet dziala, forum 😀 , generalnie internet dziala szybko, moge sciagac, uzywam skype), a do pewnych stron nie moge sie zalogowac i przegladac, o co chodzi?
    Dzwonilam do Virgina, powiedzieli, ze z ich strony jest wszystko ok., my nie wprowadzilismy zadnych ograniczen/blokad/zmian itp. w naszym kompie, nic nowego nie instalowalismy, natomiast w tym dniu, od ktorego mamy problemy Virgin robil cos w naszej okolicy bo sprawdzalismy status.
    Gdzie jest problem?

Anonim
    Gość

nie jestem specjalista wiec moze moja rada moze okazac sie malo warta ale sproboj "Restore system" (accessories/system tools) do okresu gdzie mniej wiecej wszystko dzialalo ok.
    windows sam co jakis czas tworzy "restore points" skoro nic nie instalowalas "po" to nic nie tracisz. poza tym duzo czasu to nie zabiera.

byle-kto
    Participant

u mnie bylo to samo, ale to byla wina visty! internet mam w bt

Pabloo
    Członek

a moze wystarczy po prostu usuniecie plikow cookies?

ela1981
    Participant
    ”wojti” wrote:

nie jestem specjalista wiec moze moja rada moze okazac sie malo warta ale sproboj "Restore system" (accessories/system tools) do okresu gdzie mniej wiecej wszystko dzialalo ok.
    windows sam co jakis czas tworzy "restore points" skoro nic nie instalowalas "po" to nic nie tracisz. poza tym duzo czasu to nie zabiera.

done, nie pomoglo 😥 ale dzieki
    usuniecie cookies, sprawdzenie czy sa wirusy, takie rzeczy zrobione i nic, probowalismy nalozyc xp, ale nie idzie (tez not responding, ale plyta ma ryse)
    szukamy przyczyny, formatowanie to ostatecznosc
    ????????????????????????

julka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

”wojti” wrote:

done, nie pomoglo 😥 ale dzieki
    usuniecie cookies, sprawdzenie czy sa wirusy, takie rzeczy zrobione i nic, probowalismy nalozyc xp, ale nie idzie (tez not responding, ale plyta ma ryse)
    szukamy przyczyny, formatowanie to ostatecznosc
    ????????????????????????[/quote]
    Jaki system operacyjny? I ktorej przegladarki uzywasz??

Anonim
    Gość

pytałem brata który troche wiecej wie niz ja (stale niewiele 😆 )
    stwierdzil ze troche malo informacji ale mozesz sprobować sama Jave ściągnąć i zainstalować lub przeglądarkę Opere z Java sa takie instalki ostatecznie przeinstalowanie systemiku 8)

ela1981
    Participant

po problemie 😀 😀
    nic nie rozumiem, w zaawansowanych wlasciwosciach internetu odchaczone bylo: Disable script debugging dla I. Explorera i innych 😯 , skasowalismy to, zachowalismy i dziala
    😀

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.