Strona główna Działy Hobby Squarepusher @ Leeds University – Fri 25th April 2008

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    baton
    Participant

tak jak w tytule czyli kto zna tego pewnie zachecac 2 razy nie trzeba 😀
    kto nie zna tego pewnie i tak nie zainsteresuje
    a kto chce poznac lub nabrac smaka niech kyka tu
    bujaka
    😮

tech_kot
    Członek

mysle nad ta biba, ale dzien po jest Ruskin i 65d Mavericks w Riosie, wiec nie wiem czy sily pozwola…

na pewno do room237 uderzam na Clarka 4 maja – miazdzy swoja nowa plyta wiec trzeba byc!

baton
    Participant

Squarepusher @ The Refec – full line up announced

Room 237 and Exodus have joined forces April 25th to bring you a selection of the finest names from the world of future leftfield music. Headlining is Squarepusher with a DJ n Bass set, plus Various Productions, Cassette Boy & DJ Rubbish and Remarc. All of these artists are world renowned for pushing the boundaries of what music can do, from jungle and drum n bass, through to 21st century folk music, grime and dub.

Come with your eyes and ears open!
    Tickets on sale now priced 15 pałnds advance

[quote:dd33fc769a] na pewno do room237 uderzam na Clarka 4 maja – miazdzy swoja nowa plyta wiec trzeba byc! [/quote]

dzieki za info! 😀

tech_kot
    Członek

nie ma problemu

rozpiska na najblizsze biby 237

Apr 25 2008 9:00P
    Squarepusher (Warp) + Various Production + Cassetteboy & DJ Rubbish + Remarc @ Leeds Uni – Ref. Leeds
    May 4 2008 10:00P
    Clark (Warp) + Robert Logan (live) + Residents @ Wire Leeds
    May 9 2008 7:30P
    Harmonic 313 + Hudson Mohawk + Residents @ Wire Leeds
    May 13 2008 7:00P
    Shit & Shine (Load/Riot Season)+ Bilge Pump + The Grand March + TBC @ Brudenell Leeds
    May 25 2008 7:30A
    Anti pop consortium (Warp) + Bracken + Crackle @ Brudenell Leeds
    Jun 13 2008 10:00P
    Flying Lotus (live ) + P45 + Residents @ Wire leeds, Northwest
    Jun 17 2008 8:00P
    Melt Banana + Rolo Tomassi + That Fucking Tank @ Brudenell leeds

baton sprawdz prosze PW

Malgon
    Participant

Shit & Shine (Load/Riot Season) …. strasznie ciekawa nazwa … 😀

back2berlin
    Participant

Anti pop consortium ta nazwa jest jeszcze lepsza 😀

Malgon
    Participant

A sorki tak mnie rozwalil Shit and Shine,ze juz dalej nawet nie doczytalam 🙂

Sorki chlopaki za offtop 🙂

IinnI
    Participant

Wow – z tego co widać Squarepusher będzie brzdąkał na basie (jest naprawdę dobrym wymiataczem), więc nie wiem do końca czego się spodziewać – tego typu koncercik może trochę różnić się od tego do czego Tomek przyzwyczaił na swoich płytach. Ale na pewno ciekawa pozycja i postaram sie wpaść.

Tech_kot – nie slyszalem ostatniej plyty Clarka, wiec sie nie wypowiadam, ale jak dla mnie glowna impreza tego weekendu bedzie jednak Josh Wink na Dirty Disco. Jak sie czujesz na silach to mnie przekrec 😉 chyba ze:
    http://www.thedirtydisco.com/forum/viewtopic.php?t=12412

Fajnie widziec ze zaczyna sie ruch na scenie.

Pzdr i Do zobaczenia

Anonim
    Gość

na josha winka to i ja bym sie przeszla ale mam tez w niedziele moje ukochane pedalskie defected w mission wiec chyba jednak odpuszcze 🙄

girkit
    Participant

sijóder kto idzie ;]

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.