Strona główna Działy Dziecko odwolanie

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    link
    Participant

Czy ktos pisal odwolanie do school admission appeals?Moze macie juz doswiadczenie w napisaniu odwolania i jak ta cala procedura wyglada?Moj synek nie dostala sie do szkoly ,ktora wybralismy,natomiast przyznali mu szkole 4 mil od domu.

rollingstone
    Członek

napisz do mnie na priva jesli jeszcze aktualne

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rollingstone wrote:

napisz do mnie na priva jesli jeszcze aktualne

albo na gg,email albo na nasza klase.Skoro ktos pyta na ogolnodostepnym forum to takze reszta oczekuje odpowiedzi bo moze za 2 tygodnie ktos bedzie mial podobny problem i nie bedzie trzeba zakladac nowego takiego samego tematu.Jesli masz cos ciekawego w tym teamcie to napisz tutaj a moze w przyszlosci ktos potrzebujacy tez to doceni.

rollingstone
    Członek

nie chce mi sie odpisywac na pytanie ktore moze byc zdezaktualizowane, bo topik jest zalozony 10 dni temu.

Jesli komus w przyszlosci beda podobne informacje potrzebne mam pewnosc ze sie zapyta, a procedury apelacji w miedzyczasie moga sie zmienic.

Ludzie wnosza apelacje z roznych powodow, ktore niekoniecznie chca wywlekac na forum publiczne. Pozwol wiec forumowiczce link zdecydowac gdzie i czy w ogole chce ten temat kontynuowac. W jej pytaniu nawet nie wiadomo na 100% o jaka szkole chodzi a inne powody apelacji sie w liscie umieszcza w zaleznosci czy to infant, junior czy high school. Nie bede wypisywac epistloy opisujac wszystkie warianty.

Rozumiesz juz teraz moja odpowiedz?

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.