Najlepszy DJ Świata w 2007 roku według rankingu DJ Mag Top 100 [b:6788f90b21]Armin van Buuren[/b:6788f90b21] zagra na Godskitchen w klubie Air Birmingham, promujac swoj najnowszy album "Imagine". Z kolega wybieramy sie na ta impreze, bilety juz zakupione, jezeli znajda sie jeszcze jacys fajni tego Dj i muzyki trance mozemy sie dogadac co do wspolnego wyjazdu, jedziemy autem. Wiadomo w wiekszej grupie bedzie lepsza zabawa.
najlepszy dj….no jesli muza trance to moze, ja sie nie znam na takiej muzie:D Tak to juz jest mamy gatunek i top liste dj, ale nigdy nie mieszac z innymi gatunkami bo wychodzi naprawde mish mash
Nie wiem nad czym sie tak rozwprawiacie, chcecie podwazyc to ze jest najlepszym Dj? Wyraznie napisalem iz jest nr 1 wedlug Dj Mag Top 100.
Sandgirl, back2berlin pisal chyba o rozdzieleniu top list dj i gatunkuw muzyki a nie mixowaniu muzyki 😛
Tak czy inaczej dla mnie jest najlepszy i zasluzenie otrzymal ten tytul niezaleznie kto mu go przeznawal, co potwierdzil swoja nowa plyta "Imagine"
Pozdrawiam[/quote]
oto wlasnie mi chodzilo, ja tam nikomu nie zaprzeczam bo nie znam sie na muzie trance, tylko napisalem ze bardzo nie lubie jesli wystawia sie dj z roznych gatunkow muzyki technicznej i w ten sposob miesza sie ludziom ktorzy nie maja pojecia o innych gatunkach to tyle 😀
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Sandgirl wrote:
ja tak naprawde nie rozrozniam tych wszystkich stylow, podgatunkow, etc… 😉 bo w sumie nie wiem po co. Jak mi sie cos podoba to mi sie podoba i tyle 😉
no widzisz a innych to szlag trafia jak mowie ze kocham house a ktos mi wyskakuje ze tez lubi techniawki…czy jak oni to nazywaja… i jak tu takiego nakierowac o czym ja mowie 😀 nie da sie…wiec nastepnym razem jak ktos sie pyta czego slucham to mowie ze muzyki 8)
jak juz mowilam, ja sie na gatunkach nie znam…
nawet nie wiem czy slyszalam house czy nie… 😳
a dnb lubie baardzo 🙂 (chociaz niewiele znam, ale to co znam to lubie 😉 )
Autor
Wpisy
Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
<a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.