Strona główna Działy Hobby Armin van Buuren – Air Birmingham 26.04.08

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    d0b
    Participant

Najlepszy DJ Świata w 2007 roku według rankingu DJ Mag Top 100 [b:6788f90b21]Armin van Buuren[/b:6788f90b21] zagra na Godskitchen w klubie Air Birmingham, promujac swoj najnowszy album "Imagine". Z kolega wybieramy sie na ta impreze, bilety juz zakupione, jezeli znajda sie jeszcze jacys fajni tego Dj i muzyki trance mozemy sie dogadac co do wspolnego wyjazdu, jedziemy autem. Wiadomo w wiekszej grupie bedzie lepsza zabawa.

Pozdrawiam

[img:6788f90b21]http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/IMG_48037e04e34a39771.jpg[/img:6788f90b21]

Sandgirl
    Członek

jaka fajna fotka…. 🙄 😳

back2berlin
    Participant

najlepszy dj….no jesli muza trance to moze, ja sie nie znam na takiej muzie:D Tak to juz jest mamy gatunek i top liste dj, ale nigdy nie mieszac z innymi gatunkami bo wychodzi naprawde mish mash

Sandgirl
    Członek

ee tam, czasami wychodzi calkiem fajnie pewnie 😉

d0b
    Participant

Nie wiem nad czym sie tak rozwprawiacie, chcecie podwazyc to ze jest najlepszym Dj? Wyraznie napisalem iz jest nr 1 wedlug Dj Mag Top 100.
    Sandgirl, back2berlin pisal chyba o rozdzieleniu top list dj i gatunkuw muzyki a nie mixowaniu muzyki 😛
    Tak czy inaczej dla mnie jest najlepszy i zasluzenie otrzymal ten tytul niezaleznie kto mu go przeznawal, co potwierdzil swoja nowa plyta "Imagine"
    Pozdrawiam[/quote]

back2berlin
    Participant

oto wlasnie mi chodzilo, ja tam nikomu nie zaprzeczam bo nie znam sie na muzie trance, tylko napisalem ze bardzo nie lubie jesli wystawia sie dj z roznych gatunkow muzyki technicznej i w ten sposob miesza sie ludziom ktorzy nie maja pojecia o innych gatunkach to tyle 😀

Sandgirl
    Członek

ja tak naprawde nie rozrozniam tych wszystkich stylow, podgatunkow, etc… 😉 bo w sumie nie wiem po co. Jak mi sie cos podoba to mi sie podoba i tyle 😉

back2berlin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

ja tak naprawde nie rozrozniam tych wszystkich stylow, podgatunkow, etc… 😉 bo w sumie nie wiem po co. Jak mi sie cos podoba to mi sie podoba i tyle 😉

no widzisz a innych to szlag trafia jak mowie ze kocham house a ktos mi wyskakuje ze tez lubi techniawki…czy jak oni to nazywaja… i jak tu takiego nakierowac o czym ja mowie 😀 nie da sie…wiec nastepnym razem jak ktos sie pyta czego slucham to mowie ze muzyki 8)

Sandgirl
    Członek

ja wyrozniam:
    pop, rock, metal, dance, techno, dnb, klasyczna, folklor, rnb, hiphop, disco polo
    wiekszych rozgraniczen mi nie trzeba 😉

back2berlin
    Participant

to i tak dobrze wlasnie jeszcze powinnas dodac house:D bo to ani techno ani tym bardziej bron boze d’n’b ktory tez kocham 😀

Sandgirl
    Członek

jak juz mowilam, ja sie na gatunkach nie znam…
    nawet nie wiem czy slyszalam house czy nie… 😳
    a dnb lubie baardzo 🙂 (chociaz niewiele znam, ale to co znam to lubie 😉 )

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.