Strona główna Działy Hyde Park Tit Monday

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Wlasnie smignal mi gdzies dekolt Kanclerz Merkel przed oczyma i mi sie przypomnialo,ze jak co roku czas juz powoli na Tit Monday 😆

Gwoli wyjasnienia jak ktos nie wie – Gdy wiosenne sloneczko zaczyna przygrzewac niewiasty automatycznie zrzucaja zimowe kreacje i ochoczo wystawiaja swoje … hmmm …. dekolty na pokaz.

Jak jeszcze pracowalam w biurze – panowie czekali z utesknieniem na ten dzien (ktory notabene wcale nie musi byc poniedzialkiem!! to nazwa tylko umowna).

NO to jak>? Byl juz?? Chyba nie …

Baggins
    Participant

nie wiem

Sandgirl
    Członek

Nie wydaje mi sie… 😉
    chociaz w poprzednim tygodniu moze na te kilka dni… 🙂
    ja tam ogolnie nie nosze bluzek z dekoldem wiec mi to wszystko jedno 😛

ewelin
    Participant

heheh chyba już był… w zeszłą sobotę chyba… panienki śmigały po centrum w bluzeczkach. Zresztą wystarczy,że panowie wybiorą się w weekendowy wieczór do miasta to zobaczą dekolty… i nie tylko 😉

Malgon
    Participant

wieczorem dekolty sa caly rok 🙂
    tu chodzi o bialy dzien 🙂 i dyndajace co … nie … co …

jacek-jestem
    Participant

Collegowe panienki już wystawiają zderzaki na wierch 😆
    i od razu procent szkolnej absencji maleje 8)

back2berlin
    Participant

nie zauwazylem jeszcze, ale moze sie nie przygladalem:D

jacek-jestem
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    back2berlin wrote:

to gdzie patrzysz?? 😛

v-tec
    Członek

[quote:a319eb95c0]tu chodzi o bialy dzien 🙂 i dyndajace co … nie … co …[/quote]
    Dyndające? 😯
    Raczej sterczące 🙂

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

jacek-jestem wrote:

back2berlin wrote:

to gdzie patrzysz?? :P[/quote]

Moze na facetow… 😆

jackyl
    Participant

v-tec wrote:

[quote:313a96b14d]tu chodzi o bialy dzien 🙂 i dyndajace co … nie … co …

Dyndające? 😯
    Raczej sterczące :)[/quote]

wiesz, jednym sterczy, innym dynda.. 😉

ela1981
    Participant

a co z tymi co im ani nie sterczy ani nie dynda, tez wzrok sie cieszy tym widokiem?

a tak szczerze jakos do pracy wole skromny dekold, ale po pracy…………….huuuuuuuuuulaj dusza 😀

scarface
    Członek

Jesli o mnie chodzi to proponuje [b:2d38edae45]Test ołówkowy[/b:2d38edae45]
    Tylko uwaga panowie zeby po twarzy nie oberwac 🙂

Malgon
    Participant

jackyl wrote:

v-tec wrote:

:02972fda8c wrote:

tu chodzi o bialy dzien 🙂 i dyndajace co … nie … co …

Dyndające? 😯
    Raczej sterczące :)[/quote]

wiesz, jednym sterczy, innym dynda.. ;)[/quote]

🙂 mi nie chodzilo o ksztalt tylko o swobode raczej, dyndac w znaczeniu wypuszczone na wolnosc

jacek-jestem
    Participant

tylko ze niektórym nawet w topless nic nie dynda 😛

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.