Strona główna Działy Zdrowie polski gabinet kosmetyczny

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Monik260
    Członek

witam:)
    chcialabym sie dowiedziec jakie zainteresowanie wzbudzi plan otwarcia polskiego gabinetu kosmetycznegow leeds.czekam na wasze opinie:)
    pozdrawiam

ela1981
    Participant

ogromne, zapewniam cie, pod warunkiem oczywiscie, ze jakosc uslug bedzie wysoka
    kiedys bylam u M.Kral i rozmawialam, ze ona chcialaby otworzyc u siebie gabinet kosmetyczny, ale nie moze znalesc kosmetyczki, pogadaj z nia moze sie dogadacie

Pabloo
    Członek

a czym mialby sie roznic od angielskich?

Monik260
    Członek

chociazby tym ze nie kazdy moze sobie pozwolic na pojscie do gabinetu angielskiego z prostej przyczyny…sa tutaj tez osoby ktore maja wciaz problem z jezykiem co stanowi duza przeszkode w omowieniu tego czego oczekuje sie od kosmetyczki…i nie mowie tu o zrobieniu manicure czy pedicure…tylko o konkretnych oczekiwaniach co do zabiegu na twarz czy cialo…a takze o zasiegnieciu porad na temat pielegnacji swojego typu cery…mam nadzieje ze mnie rozumiesz pablo:)

Monik260
    Członek

chyba wiem co miales na mysli pabloo….tzn mam taka nadzieje ze wiem:)nie mam na mysli gabinetu polskiego ktory obslugiwalby same polki…chodzilo mi bardziej o to ze kosmetyczka bylaby polka wiec osoby nie znajace dobrze jezyka angielskiego nie mialyby problemow z porozumiewaniem sie…ale tez nie ukrywajmy ze niektore angielskie salony maja troche do zyczenia…chodzi mi tu o higiene pracy, tutaj nie ma takiego sanepidu ktory my znamy z polski stad tez wynika to ze NIEKTORE salony sa poprostu brudne i nie ma co tu ukrywac ale taki jest fakt.

Monik260
    Członek

tutaj nie robi sie oczyszczania twarzy manualnie tak jak w naszym kraju…w polsce tez sie juz raczej od tego odchodzi, ale sa klienci ktorzy za doskonaly uwazaja tylko taki zabieg gdzie oczyszcza sie twarz wlasnie manualnie:)
    prosze piszcie swoje opinie jest to dla mnie bardzo wazne:)

jacek-jestem
    Participant

a masaż będzie ❓
    bo z tego co mi wiadomo to kosmetyczek też się tego uczy 8)

ela1981
    Participant

wlasnie o to chodzi, ze w ang. kosmetyczki nie sa zbyt higieniczne i nie wykonuja zabiegow zbyt dobrze, oczywiscie tu generalizuje, ale smialo mozesz otwierac ~ pierwsza klientke juz masz 😉

Monik260
    Członek

heh masz racje jacek kosmetyczki tez ucza sie masazu:)jesli bedzie taka potrzeba to masaz tez bedzie:)pozdrawiam i czekam na kolejne opinie

aza
    Participant

To bardzo dobry pomysl. Popieram w 100%-tach 🙂 . Masz kolejna klientke 🙂 daj znac jak cos ruszy

Monik260
    Członek

piszcie tez z jakich zabiegow napewno byscie korzystali a z jakich raczej nie lub rzadziej…czego oczekujecie od kosmetyczki?sa to dla mnie bardzo wazne informacje.

ela1981
    Participant

wosk!!!! oczyszczanie twarzy, przy okazji regulacja brwi (ale nie specjalnie) i nachodzi mnie ochota na kwasik ale sie boje jak cholera

Malgon
    Participant

a to kosmetyczki tez dilerka sie zajmuja teraz? 😀
    uuu sie porobilo ….

ela1981
    Participant

kosmetyczka jak przyjaciolka powinna byc i zawsze w potrzebie pomoc 😉

jackyl
    Participant

kosmetyczka powinna sie prezentowac estetycznie, latwo sie otwierac, oczywiscie odpowiednio pojemna byc musi, no i wilgoci nie powinna przepuszczac.. 😉

a jakies ziolka do tych kwasikow beda..? 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.